Asayiş
  • 27.1.2020 15:04

İstanbul ve Ankara'daki deprem korkuttu

KAYNAK : YENİ AKİT

İstanbul'da 3,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

İstanbul Şile'de saat 12.33'de 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, depremin derinliğinin 5.5 kilometre olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da 7,5 şiddetinde deprem beklendiğini belirterek, alınan önlemleri açıklamıştı.

İstanbul ve Ankara depremle sallandı! İstanbul'da 3.1 Ankara'da 3.9

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden gelen son dakika haberine göre İstanbul Şile'den sonra Ankara'nın Aykurt ilçesinde de deprem meydana geldi. Bölgede ve çevre illerde deprem nedeni ile herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmazken, depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Haberimizde, İstanbul ve Ankara'da meydana gelen son deprem ile ilgili detaylara ulaşabilir, AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi ekranına ulaşabilirsiniz. AFAD'ın son dakika bildirimine göre Ankara'nın Akyurt ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem oldu!

Son dakika deprem haberi geldi! Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan alınan verilere göre, İstanbul ve Ankara'da deprem oldu! Depremin derinliği 5.5 km olarak paylaşılırken, depremin büyüklüğü 3.1 olarak açıklandı. Saat 12.33'te meydana gelen deprem sonrası vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Özellikle Anadolu Yakası ve çevre ilçelerde hissedilen deprem sonrası vatandaşlar, sosyal medyada deprem paylaşımında bulundular. Ankara'daki depremin şiddeti AFAD tarafından 3.9 olarak açıklandı.

AFAD'ın son dakika bildirimine göre Ankara'nın Akyurt ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem oldu!

 

Güncellenme Tarihi : 27.1.2020 14:10

İLGİLİ HABERLER