Eğitim
  • 7.2.2005 00:15

İSTANBUL'DA İLKÖĞRETİM OKULLARI VE LİSELERİN YARIYIL TATİLİNİN 1 GÜN SÜREYLE UZATILDIĞI AÇIKLANDI

İSTANBUL - İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, elverişsiz hava koşulları nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerin yarıyıl tatilinin 1 gün süreyle uzatıldığını açıkladı.


İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, ilköğretim okulları ve liselerin yarın tatil edildiğini açıkladı. Balıbey, kötü hava koşulları nedeniyle İstanbul Valiliği'nin okulların 1 gün tatil edilmesi kararını aldığını kaydetti.
Üniversitelerde de kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Koç Üniversitesi Rektörlük Ofisi'nden yapılan açıklamada 7 ve 8 Şubat 2005 tarihlerinde; Kadir Has Üniversitesi'nde ise 7 Şubat 2005 tarihinde eğitimi ara verildiği bildirildi. Fatih Üniversitesi, bahar yarıyıl eğitim döneminin başlama tarihinin, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendiğini kaydederken, Beykent Üniversitesi'nin ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyindeki tüm eğitim-öğretim kademelerinde ve yönetsel birimlerindeki çalışmaların, 7 Şubat 2005 tarihinde tatil edildiği, Işık Üniversitesi'nde de yine aynı gerekçelerle yarın eğitim yapılmayacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:03

İLGİLİ HABERLER