Spor
  • 26.5.2022 12:59

İşte Beşiktaş'ın yeni golcüsü

Yeni sezona daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş'ta son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Batshuayi'nin yerine bir golcü almak isteyen Kartal, aradığı ismi buldu. Valerien Ismael'in de onayı alınan isim için anlaşma sağlandı. Polonyalı golcü için yapılan teklif de ortaya çıktı. Geçen yılın çifte şampiyonu Beşiktaş, bu sezon ligde zirveden uzak kaldı ve Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çekerek taraftarına hayal kırıklığı yarattı. Takımın başına geçen Valerien Ismael önderliğinde yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen yönetim, transfer için kolları sıvadı ve harekete geçti.

YENİ GOLCÜ ADAM BUKSA

Santrfor transferinde Sörloth'tan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Beşiktaş, listenin ikinci sırasındaki Adam Buksa için çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar, Avrupa'ya dönmek isteyen 25 yaşındaki golcü ile el sıkıştı.

BEŞİKTAŞ 1.5 MİLYON EURO İLE ORTA YOLU BULDU

ABD'de 1.1 milyon Euro kazanan 1.92'lik forvet, siyah-beyazlılardan 2 milyon Euro istedi. Beşiktaş, 1.5 milyon Euro önerirken, iki tarafın orta yolu bulduğu belirtildi.

3 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİLER

Kartal, bu gelişmenin ardından, oyuncunun kulübü New England ile pazarlıklara yoğunlaştı. Siyah-beyazlılar, bonservise taksitlerle ödenmek şartıyla 3 milyon dolar teklif etti.

İlk etapta 5 milyon dolar isteyen ABD kulübü, rakamı 4 milyon dolara kadar düştü. Ancak ödenecek peşinatın yükseltilmesini şart koştu.Beşiktaş'ın, teklifine 500 bin dolar bonus ekleyip işi bitirmeyi planladığı öğrenildi. Bu transferin önümüzdeki birkaç gün içinde tamamlanması bekleniyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 26.5.2022 13:03

İLGİLİ HABERLER