Gündem
  • 22.4.2024 13:19

İşte bonservisi elinde olan dünya yıldızları

İşte Bonservisi elinde olan en değerli 11 oyuncu

Liglerin tamamlanmasının ardından takımlar transfer çalışmalarına başladı. Kulüpler, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle bonservisi elinde olan isimlere yönelirken, sözleşmesi bulunmayan en değerli 11 ismi derledik.

KALECİ - DAVID DE GEA

KALECİ - DAVID DE GEA

2011'de Atletico Madrid'den 25 milyon Euro karşılığında transfer olan İspanyol file bekçisi De Gea uzun yıllardır Manchester United'da forma giyen isimlerden. Forma giydiği süre boyunca zaman zaman takımdan ayrılması gündeme gelen hatta Real Madrid'in kapısından dönen 32 yaşındaki De Gea artık takımdan ayrılmak üzere. Yıldız oyuncu şu ana kadar 545 kez Manchester United forması giydi.

SAĞ BEK - MATT DOHERTY

Devre arasındea bedelsiz olarak 6 aylığına Tottenham'dan Atletico Madrid'e transfer olan 31 yaşındaki İrlandalı sağ bek Madrid ekibinde forma şansı bulmakta zorlandı. Sadece iki kez forma giyen Doherty'nin takımdan ayrılması bekleniyor.

 

STOPER - INIGO MARTINEZ

2018'den bu yana Athletic Bilbao'da forma giyen Inigo Martinez sözleşmesinin sonunda takımdan ayrılacak. 177 kez forma giyip 8 gol atıp 7 asist yapan Martinez'in gelecek sezon Barcelona'da forma giyeceği ve Xavi'nin oyuncuyu istediği iddia ediliyor.

STOPER - EVAN NDICKA

STOPER - EVAN NDICKA

Eintracht Frankfurt'un önemli isimlerinden biri olan Fransız savunmacı Ndicka'nın takımdan ayrılması bekleniyor. Oyuncu ile Arsenal'in ilgilendiği belirtilirken sol stoper şu ana kadar 183 maça çıkıp 12 gol ve 10 asistlik performans sergiledi ve 2022 yılında UEFA Avrupa Ligi'ni kazandı.

SOL BEK - RAPHAEL GUERREIRO

SOL BEK - RAPHAEL GUERREIRO

2016'da Lorient'den Borrusia Dortmund'a transfer olan 29 yaşındaki sol bek yıldızını Alman ekibinde parlattı. Dortmund ile 224 maçta 40 gol atıp 50 asist yapan Raphael Guerreiro ile Atletico Madrid ve Bayern Münih oyuncuyla ilgilenirken Galatasaray'ın da ismi oyuncuyla geçti.

ORTA SAHA - NGOLO KANTE

ORTA SAHA - N'GOLO KANTE

Bu sezon sakatlıklarından dolayı formdan düşen Kante'nin takımdan ayrılması bekleniyor. Hem Chelsea'nin genç oyunculara önemli yatırımlar yapması hem de Kante'nin Al-Ittihad'dan yıllık 100 milyon Euro değerinde teklif alması iddia edilmesinden dolayı oyuncunun sözleşme imzalamaması ve Benzema'nın yanına gitmesi an meselesi.

ORTA SAHA - TONI KROOS

ORTA SAHA - TONI KROOS

Uzun yıllardır Real Madrid'de oynayan ve istikrarlı performansıyla her takımın aradığı oyuncu olan Alman orta sahanın sözleşmesi bitiyor. Sezon sonunda futbolu bırakacağı iddia edilen orta sahanın Real Madrid ile bir yıl daha devam etmesi beklenirken henüz daha imzalanmış bir sözleşme yok.

ORTA SAHA - İLKAY GÜNDOĞAN

ORTA SAHA - İLKAY GÜNDOĞAN

Manchester City'nin en önemli isimlerinden biri olan ve Guardiola'nın da en sevdiği oyuncularından biri olan İlkay Gündoğan takımının tarihi başarılarında ön planda oldu. 32 yaşındaki orta saha ile hala henüz bir sözleşme imzalanmamışken yıldız orta sahanın ismi Barcelona ve Arsenal ile anılıyor.

SAĞ KANAT - LIONEL MESSI

SAĞ KANAT - LIONEL MESSI

Futbolun yaşayan efsanesi Lionel Messi'nin PSG'den ayrılığı kesinleşmişti. Messi ile Barcelona başta olmak üzere Al-Hilal ve Inter Miami oyuncu ile ilgilenirken Katalan devi oyuncuyu tekrar kadrosuna katmak için var gücüyle çalışıyor. Aynı zamanda Al-Hilal'in Arjantinli'ye 1.2 milyar Euro değerinde dev bir teklif yaptığı söyleniyor.

 

 

SOL KANAT - MARCUS THURAM

SOL KANAT - MARCUS THURAM

Borussia Mönchengladbach'da forma giyen Fransız sol kanat sezon ortasında takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Bu sezon 32 maçta 16 gol atıp 7 asist yapan oyuncu ile Manchester United ile ilgileniyor.

FORVET - ROBERTO FIRMINO

FORVET - ROBERTO FIRMINO

2015'te Hoffenheim'dan Liverpool'a 41 milyon Euro'ya transfer olan Firmino burada büyük başarılar kazandı. Liverpool'da 362 maçta 111 gol atıp 79 asist yapan Brezilyalı burada Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi kazanma başarısını gösterdi. Firmino'nun hangi takıma gideceği henüz belli olmazken oyuncunun ismi Galatasaray ile anılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 22.4.2024 13:23

İLGİLİ HABERLER