Yaşam
  • 5.12.2019 10:48

İşte Naz Elmas'ın 52 yaşındaki aşkı...

Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Sevda'sı Naz Elmas ikinci defa nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Naz Elmas ile 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı 14 aylık ilişkilerini resmiyete taşıyor. GÜNAYDIN yazarı Bülent Cankurt'un köşesine taşıdığı evlilik haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Naz Elmas ve sevgilisi Erol Özmandıracı 15 Aralık'ta Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğünle evlenecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) Sevda'sı Naz Elmas evleniyor! İşte Naz Elmas'ın 52 yaşındaki aşkı...

Yaşadığı yasak aşklarla ün salan 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı'nın ikinci kez başı bağlanıyor! Evet; yanlış okumadınız… Ünlü iş insanı, geçen yıl Eylül ayında Zorlu PSM'deki Raşit Bağzıbağlı defilesinde tanıştığı atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) Sevda'sı Naz Elmas ile 14 aylık ilişkisini resmiyete taşıyor.

Çok mutlu olduklarına birkaç kez bizzat şahit olduğum çift, 15 Aralık'ta Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğünle vuslata erecek.

İKİSİNİN DE İKİNCİ EVLİLİĞİ OLACAK

2015 yazında Cicişler lakaplı Esra-Ceyda Erol kardeşlerle çapkınlıkta yakalanan, boşanmak için mahkemeye başvuran eşiyle davaları devam ederken hostes Merve Baştuğ ile flört eden ve ondan da bir kızı olan Özmandıracı'nın, Naz Elmas'a ilk görüşte aşık olduğunu duymuştum!

Güncellenme Tarihi : 5.12.2019 10:45

İLGİLİ HABERLER