Gündem
  • 27.1.2020 12:18

İYİ Parti tiyatrosu!.. Akşener'in deprem tezgahını kendi elemanı açık etti

Akşener'in Elazığ ziyaretinde tartışmalara konu olan anlar!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Elazığ'daki 6,8'lik deprem sonrası İyi Partililerle beraber kameralar önünde sergilediği diyalog tartışmalara neden oldu! Akşener'in konuştuğu kişinin bir süre sonra bir parti yetkilisini kastederek 'onunla da konuştum. Sizin elamanınızım' demesi sosyal medyada tartışmalara konu oldu.

Devletin binlerle on binlerle ifade edilen ve ilk anından itibaren tüm noktalarda en üst düzey temsille takibi yapılan afet yönetimini yokmuş gibi gösteren ve toplumu provoke etmek isteyenlere yönelik çalışmalar sürerken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Elazığ ziyaretinde benzer tartışmalara konu olan anlar yaşandı.

Deprem bölgesinde İYİ Parti tiyatrosu! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Elazığ'da ve Malatya'nın Doğanyol ilçesinde depremzedelerle bir araya geldi. Burada bir vatandaşla konuşurken vatandaşın kulağına eğilip, ''Biraz önce Kadir Bey ile görüştüm'' demesi üzerine Meral Akşener'in moralinin bir hayli bozulduğu ve konuyu kapattığı anlar kameralara yansıdı. Meral Akşener'in bu görüntüleri sosyal medya üzerinde tartışılmaya devam ederken binlerce vatandaş bu konuşmaya ''tiyatro'' benzetmesi yaptı.

KONUŞTUĞU KİŞİ KULAĞINA EĞİLİP BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR

Akşener'in depremzede olarak konuştuğu kişi devletin kendilerine ulaşmadığı yönünde iddialarda bulunurken Akşener de partisinin seferberlik ilan ettiği gibi bir çıkışta bulunuyor! Kameraların kaydettiği konuşmanın ilerleyen saniyelerinde Akşener'in kulağına eğilen kişi bir parti yetkilisiyle konuştuğunu söylerken Akşener hızlı bir hamleyle kendisine sarılıyor ve susturuyor. İşte sosyal medyada tartışmalara konu olan o anlar;

İşte sosyal medyadaki bazı tepkiler;

26 OCAK İTİBARIYLA ELAZIĞ'DA YAPILANLAR;

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanlığı dün paylaştığı son verilerde binlerce personel, araç ve yardımla Elazığ'da vatandaşların yanında olunduğunu ilan etmişti.

 

SABAH GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 28.1.2020 00:20

İLGİLİ HABERLER