Medya
  • 29.3.2021 01:00

Jason Derulo'dan yarışmacılara güldüren lavabo sorusu

KAYNAK : MİLLİYET

Merakla beklenen Survivor 2021 birleşme partisi son bölümde ekrana geldi. Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo'nun sahne aldığı Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler şarkı yarışmasında performanslarını sergilediler. Birinci olanın seneye 3 yakınıyla Dominik'e geleceği yarışmada kazanan belli oldu. Öte yandan ünlü yıldız Jason Derulo'un sorusu güldürdü.

Survivor birleşme partisinde yarışmacılar eğlenceli anlar yaşadı. Şarkı yarışmasında Ünlüler ve Gönüllüler performanslarını sergiledi. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "İddialara göre gelmiş geçmiş en iyi sesler bu Survivor'da buluşmuş" dedi.

Yarışmacılar performanslarını sergilemeden önce Acun Ilıcalı bu senenin ödülünü açıkladı. Kazanan seneye 3 yakınıyla birlikte Dominik'e gelecek. Performanslardan sonra kazanan yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu oldu.

Sesiyle geceye damga vuran Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medyanın da gündemine oturdu.

JASONDAN GÜLDÜREN DİYALOG

JASON'DAN GÜLDÜREN DİYALOG

Jason Derulo konserden sonra yarışmacılarla bir araya geldi. Dominik'te olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren dünyaca ünlü yıldız "Çocukluğumdan beri izlediğim bir şov ve insanlar bedenleriyle böyle inanılmaz şeyler yaptığında hep etkileniyorum" dedi.

Yarışmacılara, en çok zorlandıkları şeyi soran Derulo, açlık yanıtını aldı. 'Lavaboya nerede gidiyorsunuz' sorusunu yönelten ünlü yıldız ve yarışmacılar arasında güldüren diyalog yaşandı.

Aleyna'dan "Her yere ormana gidiyoruz" yanıtını alan Derulo, "Peki sizce normal hayatınızı değiştirecek mi, lavaboya gittiğinizde ve birinin evine gittiğinizde lavaboyu kullandığınızda 'Özür dilerim Survivor'da kaldı" dersiniz" dedi.

Çocukluk anısını da anlatan Derulo yarışmacılara iyi şanslar dileyerek ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2021 01:37

İLGİLİ HABERLER