Ekonomi
  • 10.9.2020 17:54

Kablonet (Uydunet) ve KabloTV Yararları

 

İnternet günümüz dünyasının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Bu oluşum ise her alanda varlığını göstererek bizim de birçok çeşitli aşamadan yararlanmamızı sağlar. Her zaman ve hızlı erişimi sağlamaya yardımcı olan sistemler ise hayatımızı güzelleştirmek için adımlar atarlar.

Kablonet (Uydunet) ve KabloTV Nedir?

Kablonet, ya da 2008-2016 yılları arasında kullandığı adıyla Uydunet internet sağlayıcılığını yapan bir servistir. Türksat tarafından işletilen internet sağlayıcısı kendini geliştirmiş ve bu gelişimi sayesinde kalitesini kanıtlayan bir yapıya dönüşmüştür. Kablo TV şebekesi üzerinden hizmet vererek Türkiye’nin yirmi dört kentinde hizmet verme işlemini sürdürür. Evinizde veya interneti kullanmak istediğiniz yere doğrudan kablolu sistem sayesinde internetin size erişmesini sağlar. Farklı internet çeşitlerinin altyapı sayesinde seçebilme durumunun içinde olursunuz.

Neden Kablonet (Uydunet) ve KabloTV?

Ücretsiz ve hızlı kurulumda adını duyurması daha fazla tercih edilmesine de sebep olmuştur. Bunların hepsini ise Kablonet altyapı sayesinde uygun fiyatlarla karşınıza çıkmasını sağlar. Yüksek hızda internet sağlamı konusunda da memnuniyetler içerisinde ilk sırada olan firma olmuştur. Bir sorun olması durumunda teknik servislerinin bu konuda hızlı çalışmaları sorunlarla yüzleşme sürenizi de kısıtlı hale getirir. Ortalama en fazla beş saat gibi bir sürenin sonunda yetkililerin düzelttiği sorunları fazladan yaşamak zorunda da kalmazsınız. Bunların yanında dünya çapında popüler olan platformlardan bazıları bile Kablonet ile kurulu olan internet sağlayıcısının arkasında durmaktadır. Çünkü internet hızını kanıtlayan bu internet sağlayıcısının hızı artık güven veren internet sağlayıcısıdır.

Kablonet (Uydunet) ve KabloTV Çevresi

Türkiye’de birçok şehirde kablonetin internet sağlayıcılığını bulabilmeniz mümkündür. Müşterilerine uygun fiyat ve 100 Mbps’e kadar yüksek hızlarda interneti sağlamasından dolayı araştırılıp bu hizmete geçmeyi ve kullanmayı düşünenlerin sayısı oldukça fazladır. Kablo Tv ise belirli şehirlerde bu hizmetin yanında kullanılabileceği gibi genellikle büyükşehirler bu konuda karşımıza çıkar. Bu şehirler ise şunlardır; İstanbul, Antalya, Gaziantep, İzmir, Denizli, Adana, Erzincan, Erzurum, Kocaeli, Samsun, Tekirdağ, Ankara, Edirne, Konya, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Kayseri, Bolu, Manisa, Yalova, Karaman, Mersin, Zonguldak’tır. Yakın zaman içinde de bu şehirlere ek diğer şehirlerde de bu hizmet bulunabilecektir.

Kablonet altyapı sorgulamak için; https://www.superkablonet.com/kablonet-altyapi

“Bilgi ve başvuru için 0 850 532 44 10 nolu telefonu arayabilir veya https://www.superkablonet.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.”

Güncellenme Tarihi : 10.9.2020 17:55

İLGİLİ HABERLER