Dünya
  • 14.2.2020 14:30

Kalabalık Çin şehirleri hayalet şehir oldu

Çin'in en kalabalık şehirleri virüs nedeniyle hayalet kente döndü..Salgın korkusuyla hayalet bölgeye dönüşmüş Çin şehirlerinden görüntüler..

Ülkenin en aktif şehirlerinden Şanghay'da koronavirüs nedeniyle uygulanan bir karantina yok ancak tedirgin olan halkın büyük çoğunluğu sokağa çıkmıyor.

 

Foto - Çin’de yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınında can kaybı bin 369'a yükseldi. Dün, virüsle bağlantılı olarak 242 kişi hayatını kaybederken, bunun açık ara farkla şu ana kadar kaydedilen en büyük sayı olduğu belirtildi.

Çin’de yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınında can kaybı bin 369'a yükseldi. Dün, virüsle bağlantılı olarak 242 kişi hayatını kaybederken, bunun açık ara farkla şu ana kadar kaydedilen en büyük sayı olduğu belirtildi.

 

Foto - Virüs korkusu sadece hastalığın ortaya çıktığı Wuhan kentini değil, başkent Pekin ve en büyük kentlerinden Şanghay olmak üzere birçok şehirde hayatı felç etti.

Virüs korkusu sadece hastalığın ortaya çıktığı Wuhan kentini değil, başkent Pekin ve en büyük kentlerinden Şanghay olmak üzere birçok şehirde hayatı felç etti.

 

Foto - Çin’de virüs korkusunun ulaştığı boyutu gözler önüne seren görüntüler, Sputnik’in galerisinde.

Çin’de virüs korkusunun ulaştığı boyutu gözler önüne seren görüntüler, Sputnik’in galerisinde.

 

Foto - Çin'in en kalabalık metroları,

Çin'in en kalabalık metroları,

 

Foto - En kalabalık caddeleri

En kalabalık caddeleri

 

Foto - ParklarıParkları

 

Foto - Alışveriş merkezleri

 Alışveriş merkezleri

Foto - Salgın korkusu nedeniyle artık kimse evinden çıkmıyor.

 Salgın korkusu nedeniyle artık kimse evinden çıkmıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 14.2.2020 14:36

İLGİLİ HABERLER