Medya
  • 4.9.2020 00:20

Kanal Ege TV yönetimi Genel Yayın Yönetmeni Kenan Macit İcra Kurulu başkanı oldu

KANAL EGE TV HABER KANALINDA ÜST YÖNETİM BELLİ OLDU..

- KANALIN GENEL YAYIN YÖNETMENİ KENAN MACİT AYNI ZAMANDA DA İCRA KURULU BAŞKANI OLARAK ATANDI.

- TRT- NTV VE DOĞAN MEDYA GRUBUNDAN DENEYİMLİ İSİMLER KANAL EGE TV KADROSUNA KATILDILAR.

 

İzmir merkezli haber kanalı, Kanal Ege TV'de yayın öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Kanal Ege TV yönetimi Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirdiği deneyimli gazeteci Kenan Macit aynı zamanda da yönetici olarak İcra Kurulu Başkanlığı görevine getirdi.

Macit yönetimindeki , Kanal Ege TV bölgesel haber televizyonculuğu için iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken son yapılan transferler ile de dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Kanal Ege TV kadrosuna, TRT'den Haber Dairesinde Başkan Yardımcılığı ve TRT Bakü Temsilciliği görevlerinde bulunan Yıldıray Arslan, NTV Haber kadrosunda uzun yıllar görev yapan deneyimli gazeteci Baha Ülgen ve Doğan Medya ve Sabah Gazetesinde yıllarca reklam koordinatörlüğü görevlerini yürüten Bedri Akkerman' da katıldılar.

Kanal Ege TV' kadrosuna katılan, Yıldıray Arslan TV Program Yayın Koordinatörü ve Icra Kurulu üyesi, Baha Ülgen Haber Yayın Koordinatörü ve İcra Kurulu Üyesi . Bedri Akkerman'da Medya Reklam Grup Başkanı ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

Kanal Ege TV Genel Yayın Yönetmenini ve İcra Kurulu Başkanı , Macit’in medyanın deneyimli bir çok sürpriz ismini transfer ettiği ve diğer isimlerin yakında açıklanacağı ise medya kulislerinde konuşuluyor.

Güncellenme Tarihi : 4.9.2020 00:23

İLGİLİ HABERLER