Gündem
  • 14.8.2017 12:55

Kaos ajanlarının CHP ile irtibatı belirlendi

Kaos toplantıcıları CHP ile irtibatlı çıktı..

Büyükada’da kaos toplantısı sırasında basılan grup ile CHP’li belediyelerin ilişkileri belirlendi. Grubun iki CHP’li belediye ile irtibatlı oldukları saptandı. Ayrıca grup ile irtibatlı gazeteciler de tespit edildi. Banu Güven, Elif Ilgaz, Ertuğrul Mavioğlu, Canan Coşkun ve Erol Önderoğlu bu isimler arasında...

CHP'nin "adalet" bahanesiyle yürüyüş düzenlediği günlerde Büyükada'da toplantı halinde basılan ve kaos çıkarmak üzere bir araya geldikleri iddia edilen 10 sözde insan hakları savunucusunun CHP ile irtibatları tespit edildi.

GRUP DEŞİFRE OLDU

Kaos toplantısı ile ilgili soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelilerin toplantı öncesinde irtibat kurdukları bir Whatsapp grubu tespit etti. Tutuklu şüphelilerden Özlem Dalkıran isimli şüpheli tarafından oluşturulan gurupta gazetecilerin de bulunması dilkatlerden kaçmadı. Gurupta birçok konunun ele alınması dikkat çekiyor. Mardin'de bölücü terör örgütü ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilen bir köy ile ilgili yazışmalar da bulunan gurupta CHP'li belediyeler ile irtibatta deşifre oldu. Büyükada'daki kaos toplantısının da organizatörü olan Özlem Dalkıran'ın önderliğini yaptığı guruptakiler 2 CHP'li belediye ile irtibatlarını da deşifre ettiler.

BELEDİYELERDEN DESTEK SÖZÜ

 

 

Güncellenme Tarihi : 14.8.2017 13:02

İLGİLİ HABERLER