Gündem
  • 20.9.2020 16:26

Karantinadan kaçan Youtuber Enis Batur'un aylık kazancı şok etti

Geçtiğimiz günlerde karantinadan kaçmasıyla gündeme gelen Youtuber Enes Batur’un aylık 1,1 milyon dolar olduğu iddia edildi.

Youtube’da yayınladığı içerik videolarıyla büyük tepki çeken Youtuber Enes Batur, geçtiğimiz günlerde koronavirüs karantiasından kaçmasıyla gündeme gelmişti.

Batur’un geçtiğimiz hafta yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıkmış ve karantina altına alınmıştı.

İddiaya göre filyasyon ekiplerinin yaptığı denetimlerde Enes Batur’un İstanbul Beykoz’daki lüks villasında olmadığı tespit edildi. Karantinadan kaçan Batur, kısa süre içerisinde yakalanarak Sancaktepe’deki KYK yurduna yerleştirildi.

Koronavirüs karantinasından kaçarak herkesin sağlığını tehlikeye atan Enes Batur'un Youtube’dan kazandığı para “yurttan kaçması boşuna değilmiş” dedirtti.

“accrediteddebtrelief” adlı sitenin SocialBlade, Vidooly, BannerTag ve Noxinfluencer gibi kaynaklardan sağladığı verilere göre , Batur'un aylık kazancının ortalama 1,1 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Enes Batur'un ne kadar kazandığını öğrenmek için küçük bir araştırma yaptık. Daha doğrusu https://www.accrediteddebtrelief.com sitesinin SocialBlade, Vidooly, BannerTag ve Noxinfluencer gibi kaynaklardan sağladığı verilere ulaştık. Öyle görünüyor ki, Batur'un yurttan kaçması boşuna değilmiş. Batur dakikası para eden dünyadaki hatırı sayılır YouTuber’lardan biri. Verilerde aylık kazancının ortalama 1,1 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

İşte dünyadaki YouTuber'ların kazançları:

 

Güncellenme Tarihi : 20.9.2020 17:39

İLGİLİ HABERLER