Sağlık
  • 27.11.2019 07:00

Kardiyolog, kızının yanında eski eşini tekme tokat dövdü

Kocaeli’nin Derince ilçesinden gelen son haberi duyanlara pes dedirtti. İstanbul Ataşehir’de özel bir hastanede Kardiyolog olarak görev yapan M.M isimli doktor eski eşinin yaşadığı siteye geldi. İkili arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı. Bu tartışmanın ardından doktor yanında küçük kızının bulunmasına aldırmadan dehşet saçtı. Çevrede bulunanların gözlerine inanamadığı olayda dehşet anlarına şahit olanlar, doktorun yaptıkları karşısında dehşet içerisinde kaldı.

Olay, geçtiğimiz 10 Kasım günü akşam saatlerinde, Derince’de bulunan bir sitenin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul Ataşehir’de özel bir hastanede kardiyolog olarak görev yapan M.M., boşandığı eşi A.G.’ye 5 yaşındaki kızlarını teslim etmek üzere eski eşinin yaşadığı siteye geldi. M.M. ile A.G. arasında sitenin bahçesinde bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

 

‘YUMRUKLAYARAK ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ’

Bir hastanede memur olarak görev yapan A.G. evlilikleri sırasında eşinden şiddet gördüğünü ileri sürerek, “Velayeti bende bulunan çocuğumuzu bana teslim ederken, yaşadığım sitenin içerisinde ve çocuğumuzun gözünün önünde beni defalarca tekmeledi. Yumruklayarak ölümle tehdit etti. Çocuğu teslim etmeme, kaçırma, iştirak nafakasını düzenli ödememe gibi icra mahkemelerince de tespit edilmiş suçları mevcuttur. Yaşadığım eve tehdit ve zorla girip evin içinde de tehditlerine devam ederek bana hakaret ve cinsel saldırıda bulunmuş, bunun üzerine belirlenen 6 aylık koruma tedbir kararının süresi, verdiği yalan beyanları doğrultusunda 3 aya düşürülmüştür” dedi.

Tartışmanın büyümesi üzerine M.M., kucağında kızı bulunan A.G.’ye tekme- tokat saldırdı. Bu sırada sitenin güvenlik görevlisi araya girerek M.M.’yi uzaklaştırmaya çalıştı. Yaşanan o anlar ise sitenin güvenlik kameralarına yansıdı.

‘KORUMA KARARININ UZATILMASI GEREK’

A.G. koruma kararının uzatılması gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
“Saldırı sırasında kucağımda olan çocuğumuz olaydan hem fiziksel hem de ruhsal olarak zarar gördü. Eski eşim M.M.’den gördüğüm şiddet münferit değil sistematiktir ve şiddet mağduru olarak can güvenliğim bulunmamaktadır. Bana ve çocuğumuz için yeniden verilen 3 aylık tedbir ve koruma kararının ara verilmeksizin uzatılması gerekmektedir.”


Kardiyolog, boşandığı eşini tekme- tokat dövdü; O anlar kamerada - bursadabugun video

Güncellenme Tarihi : 27.11.2019 09:30

İLGİLİ HABERLER