Yaşam
  • 6.2.2020 11:22

Karısını boşadı takım arkadaşının sevgilisine koştu

Eşinden boşandı, takım arkadaşının eski sevgilisiyle aşka yelken açtı...Manchester City'nin yıldızlarından Riyad Mahrez, eşi Rita'dan boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Premier Lig ekibi Manchester City'de forma giyen Cezayirli futbolcu Riyad Mahrez, iki çocuğunun annesi 4 yıllık eşi Rita'dan boşandıktan sonra takım arkadaşının eski sevgilisiyle yaşadığı aşkla gündeme geldi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre 28 yaşındaki yıldız futbolcu, takım arkadaşı Sergio Agüero'nun bir dönem birlikte olduğu Taylor Ward ile aşk yaşıyor.

Dedikodulara göre, Ward ile Mahrez'in pahalı restoranların VIP odalarında yemekler yediği ve herkesten gizli olarak bu birlikteliği yaşadığı öne sürüldü.

Mahrez ile Ward arasındaki ilişkinin önce arkadaşça başladığı hatta Ward'ın, Mahrez eşinden boşanıncaya kadar romantik bir ilişkiye girmeyi kabul etmediği ifade edildi.28 yaşındaki Taylor Ward, 22 yaşındayken Sergio Agüero ile aşk yaşadığı iddialarına adı karışan bir isimdi.Taylor Ward'un ismi ayrıca daha önce de Evertonlu Mason Holgate ile de anılmıştı.

Ward'un babası, Norwich,Derby, Blackburn, Sheffield United gibi takımlarda forma giyen eski eski futbolcu Ashley Ward.

Riyad Mahrez'in Aralık ayında ilk singel albümünü çıkaran şarkıcı olan eşi Rita'nın da boşanma öncesinde ağır sıklet boks şampiyonu Anthony Joshua ile yakınlaştığı iddia edilmişti.

Güncellenme Tarihi : 6.2.2020 11:25

İLGİLİ HABERLER