Asayiş
  • 23.1.2013 16:18

Kasaplardan silahlı 'ciğer' kavgası!..

ŞANLIURFA’da, Dem-Et Kombinası'nda kasaplar arasında 'sakatat ciğer’ alma konusunda silahlı kavga çıktı. Tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada taraflar polisi görünce kaçarak kayıplara karıştı.

Kent merkezinde kasap olan ve henüz adları öğrenilmeyen 2 kişi et kombinasında ‘sakatat ciğer’ almak için sıra girdi. Bu sırada bazı kişiler arasında sözlü başlayan tartışma büyüyerek, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Et kombinasında korkuya neden olan kavgada taraflar peş peşe tabancaya havaya ateş açınca çevredekiler, polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi Dem-Et Kombinası'na sevk edildi. Kavgaya karışan taraflar, polisin et kombinasına geldiğini görünce arka bahçeden kaçıp sokak aralarında kayıplara karıştı.

Polis çevrede arama çalışmalarına devam ederken, kaçan şahısların kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. İnceleme yapan polis ekipleri, tabancanın ateşlendiği su birikintisi içerisinde bir süre boş kovan mermisi aradı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 12:11

İLGİLİ HABERLER