Gündem
  • 16.3.2024 23:00

Kassam 5 siyonist tankını birden vurdu

El Kassam, Siyonist ayak kuvvetlerini havaya uçurdu ve Gazze'nin merkezinde beş "Merkavah" tankını hedef aldı

GAZZE 15 Mart 2024 (Saba) - İslami Direniş Hareketi "Hamas"ın askeri kanadı olan İzzeddin el-Kassam Şehit Tugayları, Siyonist bir piyade kuvvetini havaya uçurdu ve beş kişiyi hedef aldı" Merkavah" tankları, Gazze Şeridi'ndeki merkezi valiliğin kuzeybatısındaki Zahra şehrinde.

Filistin Enformasyon Merkezi Cuma günü taburlardan kısa açıklamalar yaparak şunları aktardı: Dört askerden oluşan Siyonist bir piyade kuvveti bir eve bir dizi patlayıcı madde taşıyordu, bu yüzden mücahitler burayı "TBG" tahkimat karşıtı mermiyle hedef aldı. Merkezi Valiliğin kuzeybatısındaki Zahra şehrini öldürüp hepsini parçalara ayırdı.

Açıklamada şunlar kaydedildi: Mücahidler, merkezi ilin kuzeybatısındaki Zahra şehrinde "Merkavah" tipi beş Siyonist tankı "Yassin 105" füzeleriyle hedef aldı.

Kassam Tugayları önderliğindeki Filistin direniş grupları, geçtiğimiz Ekim ayının 7'sinden bu yana Gazze Şeridi'nde binlerce kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan ve bir tankın arasında binlerce Siyonist aracın imha edilmesine neden olan Siyonist-Amerikan saldırısına karşı çıkıyor. bir buldozer ve bir asker taşıyıcı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2024 22:53

İLGİLİ HABERLER