Gündem
  • 14.8.2024 01:03

Kassam'ın keskin nişancısı İsrail askerlerini bir bir avladı

Filistinli bir savaşçı, bir İsrail askerini vurup öldürüyor... ve El Aksa şehitleri, Refah kapısı çevresindeki işgal toplantılarına saldırıyor

12 Ağustos 2024 Pazartesi günü, İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, bir İsrail askerinin Gazze'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusunda keskin nişancı atışları yaptığı sahneleri yayınladı. Mescid-i Aksa Şehitleri Tugayları, işgal ordusunun Refah kapısı civarındaki yoğunlaşmalarını hedef aldı.

El Kassam'a göre, keskin nişancı operasyonu Kudüs Tugayları savaşçılarıyla birlikte Pazar günü Han Yunus'un El Zana bölgesinde gerçekleştirildi.

Görüntülerde, yıkılmış bir evde konumlanan El Kassam ve Kudüs Tugayları savaşçıları, işgal askerlerinden birini avlamak için Ghoul tüfeği hazırlarken, savaşçılardan biri de iki El Kassam ve El Saraya bandosu takarken görülüyor. sahadaki eylem birliğine atıfta bulunarak koluna girdi.

Filistinli keskin nişancı, bir izleme ve bekleme operasyonunun ardından bir evin içinde saklanan İsrail askerine kurşun sıktı. Görüntülerde doğrudan vurulduğu görülüyor.

Keskin nişancı operasyonu sonrasında Kassam ve Saraya savaşçıları "Allahu Ekber" diye bağırırken, içlerinden birinin onun ölümüne atıfta bulunarak "Allah büyüktür... O topraklarına indi" dediği duyuldu.

İlgili bir bağlamda, İsrail gazetesi "Maariv", dün Han Yunus'un doğusunda Hamas'ın keskin nişancı kurşunlarıyla bir ordu çavuşunun öldürüldüğünü ve iki kişinin de yaralandığını bildirdi.

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi'nin (Fetih) askeri kanadı olan Mescid-i Aksa Şehitleri Tugayları da, İsrail işgal araçlarının Refah kapısı yakınındaki mevzilerini ve yoğunlaşmalarını düzenli 60 mm'lik havan toplarıyla hedef aldığını duyurdu. Mescid-i Aksa Tufan Savaşı.

Pazartesi günü Tugaylar, Telegram kanalında şu yorumu yapan bir video klip yayınladı: "Savaşçılarımızın 60 kalibrelik normal havan toplarıyla Refah kapısı yakınındaki düşman mevzilerini ve araç mevzilerini yok ettiği sahneler."

Güncellenme Tarihi : 14.8.2024 01:26

İLGİLİ HABERLER