Dünya
  • 3.12.2020 00:08

Kemalistler Aliyev'e saldırdı

Ermenistan Azerbaycan'a karşı yenilgiyi 10 Kasım da ilan etmişti. Azerbaycan da 10 Kasım'ı ulusal zafer günü ilan etti. İşte bu tarih bizim Kemalistleri çileden çıkardı. Bizim Kemalistler hızını alamadı başka bir ülkeye niye 10 Kasım günü zafer kazandın diye çıkışıp, 10 Kasım'ı zafer günü ilan etme diye uyarı üstüne uyarı da bulundu.
Twitter'den Aliyev'eçağrıda bulunan Kemalistler, başka bir günü zafer günü ilan et çağrısında bulundu.


Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından, işgalci Ermenistan'ın Karabağ'daki yenilgiyi kabul eden bildiriye imza attığı 10 Kasım tarihinin 'Zafer Günü' ilan edilmesi sosyal medyadaki Kemalistleri ayağa kaldırdı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 10 Kasım tarihini 'Zafer Günü' ilan etti. Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından imzalanan kararnameye göre Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için yürüttüğü operasyonun başladığı tarih 27 Eylül ise Şehitleri Anma Günü olarak belirlendi.

'10 Kasım bizim yas günümüz'

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliye tarafından açıklanan 10 Kasım kararı sosyal medyadaki Kemalistleri ayağa kaldırdı. Twitter'da 10 Kasım Hashtag'i ile paylaşımda bulunan Kemalistler, '10 Kasım bizim acı günümüz. Bu yanlıştan dönün' şeklinde ifadeler kullandı.

İşte o paylaşımlardan birlkaçı:

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 3.12.2020 00:46

İLGİLİ HABERLER