Yaşam
  • 16.10.2019 12:09

Kenan İmirzalıoğlu'ndan flaş Barış Pınarı Harekatı açıklaması

TSK'nın, Suriye Milli Ordusu ile Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na sanat camiasından destek mesajları gelmeye devam ediyor. Sunucu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, harekat hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye Milli Ordusu (SMO) ile Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na sanat camiasından destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, "Kahraman ordumuz yine barış için cephede... Kalbimiz askerlerimizle atıyor. tek temennimiz saçlarının teline zarar gelmeden görevlerini tamamlayıp sağ salim yurda dönmeleri" dedi.

Öte yandan İmirzalıoğlu, harekata 'işgal' diyenlere de sert tepki gösterdi ve "İşgalci diyenler kendilerinden biliyor işide o yüzden öyle diyorlar. O onların densizliğidir. Türk ordusu orada barış için, terörü sınırımızdan uzaklaştırmak için var. Onlar kendi yaptıklarını bize yakıştırmaya çalışıyorlar" dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.10.2019 11:07

İLGİLİ HABERLER