Spor
  • 17.1.2022 11:41

Kerem Aktürkoğlu için milyonları gözden çıkardılar!

Galatasaray'ın 2020/21 sezonu başında kadrosuna kattığı genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu, kısa süre içerisinde gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselmiş ve Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti. Özellikle bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği dikkat çekici performansla hakkında yüksek bonservis bedelleri konuşulan Kerem için gelen teklifi belli oldu.

Galatasaray'ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı takıma geldiği andan bu yana gelişim gösteren performansıyla transferin en çok konuşulan ismi oldu.Fatih Terim'in 3. Lig ekibi 24Erzincanspor'dan keşfettiği ve Galatasaray'a imza attırdığı genç oyuncu, özellikle bu sezon dikkatleri üzerine çekti.

Her geçen gün taliplerini arttıran genç oyuncu için Atletico Madrid, Brentford ve Wolfsburg gibi kulüpler girişimde bulunmuştu.Bu takımlar arasında en ciddi olan kulübün ise İspanyol devi Atletico Madrid olduğu biliniyordu.23 yaşındaki genç yeteneği sezon başında da isteyen Atletico Madrid, İspanyol basınına göre bir kez daha Galatasaray'ın kapısını çaldı.

GALATASARAY SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde transferde sıklıkla adı geçen Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesini uzatmıştı.

ATLETICO MADRID MİLYONLARI GÖZDEN ÇIKARDI

İspanyol basınında yer alan habere göre dünya devi Atletico Madrid, Kerem Aktürkoğlu için 14 milyon euroyu gözden çıkardı.Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt, Atletico Madrid iddialarını yalanlamadı. La Liga devinin sarı-kırmızılı yönetimle masaya oturup transfer için anlaşma sağlayacağı ileri sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 17.1.2022 11:47

İLGİLİ HABERLER