Ekonomi
  • 17.1.2020 18:47

Kıbrıs Satılık Ev İlanları, 5 Şahane Örnek!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, dünyanın gözde ada ülkelerinden biridir. Gelişen turizm, sağlık ve eğitim sektörü sayesinde emlak sektöründe de büyük bir artış oluşmuştur. Emlak sektöründeki bu dikkat çekici artışın farkına varan yatırımcılar Kuzey Kıbrıs adasını ilgi çekici bulmaya başlamıştır. Yapılan yatırımlar neticisinde başka Türk vatandaşları olmak üzere Avrupa ülkelerinden de büyük bir Kıbrıs satılık ev ilanlarına talep oluşmuştur.

Elbette ki bu eşsiz ada ülkesine bu kadar talebin oluşmasındaki tek sebep yatırım amaçlı değildir. Ülkenin tarihi ve doğa güzelliği, yaşam standartları, Akdeniz’in büyüsü ve plajları, görülmeye değer mimarisi ve eğlence sektörünün de Kıbrıs satılık ev ilanlarına olan talebi arttırmış ve yeni yaşam fırsatı arayışında olanların kıskacına girmeyi başarmıştır. Eğer sizin de bu içeriği okuma nedeniniz yeni bir yaşam fırsatı veya gayrimenkul yatırım araştırma sürecinde olmanız ise doğru yerdesiniz. Öyleyse Kıbrıs satılık ev ilanlarından 5 şahane örnek ile başlayalım!

Girne Satılık Havuzlu Ev

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin incisi Girne’de aileniz ile birlikte huzur içerisinde yaşayabileceğiniz veya yazlık ve yatırım amacı ile satın alabileceğiniz şahane bir Kıbrıs satılık ev ilanından bahsetmek istiyoruz. Hayran kalacağınızı düşündüğümüz bu ev Girne’nin Karşıyaka bölgesinde yer almaktadır. 140 m2 alana sahip olan bu villa full eşyalı, özel havuzlu, iki park yerine sahip ve tahsis tapuludur. İç dizaynı ve kullanışlı balkon ve bahçe yapısı ile kendine hayran bırakacak Kıbrıs satılık ev için www.goldmarkestates.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İskele Satılık Havuzlu Müstakil

Kuzey Kıbrıs’ın bir diğer gözde ilçesi olan İskele, özellikle Long Beach bölgesi ile oldukça dikkat çekicidir. Uzun plajları ve yürüyüş yolları sayesinde çevresine kendine hayran bırakacak, yaşam standartlarınızı arttıracak çok özel konut projeleri inşa edilmiştir. Ancak İskele’nin Boğaz bölgesinde bulunan bu Kıbrıs satılık müstakil evden bahsetmeden edemeyiz. Oldukça huzurlu bir yapısı bulunan bu şahane evin bahçesi, terası, şöminesi, güneş panelleri, havuzu ve özel garajı bulunmaktadır. 130m2  olan evimiz 2+1 müstakil ev geniş bir bahçesi olduğunu da unutmayınız.

Mağusa Satılık Havuzlu Villa

Mağusa İskele merkezde bizleri oldukça etkileyici bir villa karşılıyor. Long Beach sahile 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde, şehir merkezi ve alış-veriş merkezlerine yakın, 3+1 240 metre kare büyüklüğündeki villamız aynı zamanda yüzme havuzlu ve çok bakımlıdır. Yeni bir yaşam fırsatı için kaçırılmayacak bir Kıbrıs satılık ev ilanıdır.

Girne Satılık Havuzlu Penthouse

Girne’nin Tatlısu beldesine konumlandırılmış penthouse, denize olan yakınlığı dolayısıyla tercih edebileceğiniz, eşyalı, havuzlu ve teraslı Kıbrıs satılık ev, 150 m² toplam alan sahiptir. Site içerisinde bulunması dolayısıyla sosyal imkanları bulunmaktadır. Spor salonu, yüzme havuzu, spa ve çocuk oyun alanlarını gibi farklı ayrıcalıkları bulunmaktadır.

Girne Satılık Ev

Kıbrıs satılık ev ilanlarımızda rotamızı tekrar Girne’ye çevirelim. Kuzey Kıbrıs’ın Girne ilçesi turistlerinde oldukça ziyaret ettiği bir yerdir. Ünlü restoranları, eşsiz lezzetli yemekleri, tarihi müze ve yapıları ve eğlence sektöründeki başarısının yanı sıra üniversitelerin bu ilçeye konumlandırılmış olması yatırımcıların da oldukça talep gösterdiği bir bölgedir. İster yatırım için ister yeni bir ev hayali ile yola çıkın muhakkak Girne satılık ev ilanlarına bir göz atın deriz.

Sizlerde bu yatırım fırsatlarından yararlanmak istiyor ya da yeni bir yaşam alanı arayışı içerisindeyseniz bize ulaşabilirsiniz. Herkesin mülk ihtiyacının farklı olduğunun farkındayız. İster küçük bir daire, ister villa olsun emlak piyasası konusundaki deneyimimizden faydalanabilirsiniz. Kıbrıs satılık ev ilanları için bize ulaşabilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 17.1.2020 19:07

İLGİLİ HABERLER