Gündem
  • 3.3.2015 13:59

Kılıçdaroğlu'dan seçmene 2. tehdit

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor.Meclis'te düzenlenen grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasına hızlı başladı.

Kılıçdaroğlu seçmenlere "Lüksünüz yok; geleceksiniz CHP'ye oy vereceksiniz" dedi.

YURTTAŞLARA EŞİT YAKLAŞACAĞIZ

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

Görüşü ne olursa olsun, inancı, kimliği ne olursa olsun bütün yurttaşlara eşit yaklaşacağız. Bunu herkes çok iyi bilsin. Şimdi baskı uygulanıyor, işadamlarımız üzerine, şirketler üzerine… Buna asla izin vermeyeceğiz, bu konuda sözümüz söz.

GELECEKSİNİZ, CHP'YE OY VERECEKSİNİZ

Ülkenin içinde bulunduğu şartları siz çok daha iyi biliyorsunuz. Doların her yükselişinin maliyetini siz çok daha iyi biliyorsunuz, ülke böyle bir yönetime teslim edilemez. Sağlıklı çalışan bir devlet idaresi istiyorsanız, herkese eşit yaklaşan bir siyasal anlayış istiyorsanız, lüksünüz yok, tek adresiniz var. Geleceksiniz, CHP’ye oy vereceksiniz.

OYUNUZU MUSTAFA KEMAL'İN PARTİSİNDEN YANA KULLANIN

Ülkenin içinde bulunduğu şartları çok iyi biliyorsunuz, hala ve hala korkuyorsunuz. Neden korkuyorsunuz, kalkın ayağa, yürekli olun biraz, korkmayın. Bu ülkenin bağımsızlığı ve onuru için korkmayın. Baskıya boyun eğdiğiniz sürece, baskı hafiflemeyecek artacaktır. Ben size söylüyorum, CHP’nin genel başkanı olarak söylüyorum, daha dik durun, daha onurlu durun, ödün vermeyin. Sandığa gittiğinizde oyunuzu Mustafa Kemal’in partisinden yana kullanın.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:48

İLGİLİ HABERLER