Medya
  • 25.11.2019 21:39

Kocasını bakkala gönderip karısına...

Müge Anlı'da anlattı! Kocasını bakkala gönderip karısına...

Müge Anlı'da Mehmet Avcı cinayeti araştırılmaya devam ediliyor.Bugün ahlaksız teklif iddiası canlı yayına bomba gibi düştü.

Müge Anlı'da anlattı! Kocasını bakkala gönderip karısına... - Sayfa 1

Mehmet Avcı 2017 senesinde bağ evinde öldürüldü. Avcı cinayetinin arkasından çeşitli iddialar gündeme geldi. İddialara göre Avcı evli olan Perihan Hanıma göz koyuyor.

Müge Anlı'da anlattı! Kocasını bakkala gönderip karısına... - Sayfa 2

Başka bir iddiaya göre ise Perihan ve Avcı'nın görüştüğünde bekçi Ahmet'te ikisini kameraya çekiyor ve Perihan'a 'seni kameraya çektim benimle de beraber olacaksın' dediği yer alıyor.

Müge Anlı'da anlattı! Kocasını bakkala gönderip karısına... - Sayfa 3

Mehmet Avcı'nın oğlu ise babasının katilini bulmak için Müge Anlı canlı yayınına geldi. Mehmet Avcı olayı ile ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Bugün canlı yayında taraflar yüz yüze geldi.

Müge Anlı'da anlattı! Kocasını bakkala gönderip karısına... - Sayfa 4

Perihan Hanım kocasının Ahmet Bey tarafından bakkala gönderildiğini sonra ise tek kalınca Ahmet Bey'in kendisine para teklifte bulunduğunu öne sürdü.

Müge Anlı'da anlattı! Kocasını bakkala gönderip karısına... - Sayfa 5

32 yaşındaki Perihan, Ahmet Bey'in kendisine hanımının tarlasını 200 bin TL'ye satacağını 100 bin lirasını kendisine vereceğini 50 bin TL'sini dayısı sağda solda konuşmaması için vereceğini söylediğini iddia etti.

Müge Anlı'da anlattı! Kocasını bakkala gönderip karısına... - Sayfa 6

Ahmet Bey ise Perihan Hanıma para teklifi ettiğini canlı yayında kabul etmedi.

Müge Anlı'da anlattı! Kocasını bakkala gönderip karısına... - Sayfa 7

Perihan Hanım bu teklif üzerine Ahmet Bey'in yüzüne tükürdüğünü Müge Anlı canlı yayıında dile getirdi.Perihan Hanım, Ahmet Bey'in namusuna göz diktiği iddia etti.

Güncellenme Tarihi : 25.11.2019 21:42

İLGİLİ HABERLER