Spor
  • 24.1.2020 16:42

Kurada Fenerbahçe çıkınca Kırklarelispor Başkanı böyle sevindi

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'ın Fenerbahçe tepkisi olay oldu!.. Ziraat Türkiye Kupası kura çekimine Kırklarelispor Başkanı Volkan Can damga vurdu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi. Günün en çok konuşulan ismi Kırklarelispor Başkanı Volkan Can oldu.Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine TFF yetkililerinin yanı sıra son 16 turu müsabakaları sonucunda tur atlayan takımların temsilcileri katıldı.


Çeyrek finale gelene kadar tam 3 Süper Lig takımını eleyerek tarih yazan Kırklarelispor, bu turda Fenerbahçe ile eşleşti.

Trabzonspor, Beşiktaş'ı eleyen Erzurumspor'la rakip olurken; Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ile eşleşti. Kupadaki bir diğer eşleşme ise Antalyaspor - Sivasspor oldu.Kırklarelispor'un Fenerbahçe ile eşleşmesinin ardından akıllara Başkan Volkan Can'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama geldi.

Volkan Can, Başakşehir maçının ardından verdiği demeçte çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşmeyi arzu ettiklerini söylemişti.Bu temenninin gerçekleşmesinin ardından bugün gözler Başkan Volkan Can'ın üzerindeydi.

Volkan Can'ın kurada Fenerbahçe'nin çıktığı an verdiği tepki dikkatlerden kaçmadı.

 

Trakya temsilcisinin genç başkanı, kurada Fenerbahçe ile eşleştiklerini fark ettikten sonra mutlu oldu ve yöneticisiyle mini bir kutlama jesti yaptı.

Kırklarelispor, çeyrek final aşamasına kadar sırasıyla MKE Ankaragücü, Gaziantep FK ve Başakşehir'i elemişti.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2020 16:47

İLGİLİ HABERLER