Yaşam
  • 19.2.2020 13:48

Kuruluş Osman'da şok!.. Kayı obası talan ediliyor

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman bu akşam 10. Bölümüyle ekranlara geliyor. Kuruluş Osman dizisinde bu akşam heyecan dorukta. Moğollar, Söğüt, Kayı ve bölgedeki diğer Türk obalarını işgal edip, kılıçtan geçirip, taş taş üstünde bırakmazlarken; tüm beyleri ve halklarını esir ederler. Moğol işgali Türkleri yok olmanın eşiğine getirirken, Balgay'ın karşısında yalnızca Osman Bey kalmıştır! Kuruluş Osman'ın Balgay'ı Yurdaer Okur başarılı performansıyla herkesin büyük bir beğenisi alıyor.

Atv'nin en çok izlenen ve sevilen dizisi Kuruluş Osman bu akşam da büyük bir heyecanla bekleniyor. Kuruluş Osman'ın 10. Bölümünde bakın neler olacak? Anadolu'nun uç topraklarında yeşeren Kayıları yok ederek Selçuklu sonrası yeni bir Türk devletinin kurulmasını engellemek isteyen ve Bitinya bölgesindeki tekfurlarının topraklarını ele geçirerek gözünü Konstantiniyye'ye diken Moğol komutan Balgay, Osman Bey'e sancakbeyi olmasını teklif eder.

Kuruluş Osman’ın Balgay’ı Yurdaer Okur’un eşi kim biliyor musunuz? Görünce çok şaşıracaksınız!

Teklifi reddederek kaçmayı başaran Osman, 'Ya şehadet ya hürriyet' diyerek kıyama kalkar. Alişar'ı maşa olarak kullanan Balgay, onu gözden çıkarıp Sofia'yı biat ettirir. Tüm gazabıyla Kayı Obası'nı vurup Dündar, Gündüz ve Osman'ın alplerini esir ederek akıl almaz eziyetlerle Türklerin tüm özgürlük umutlarını tüketmek ister.

Kuruluş Osman’ın Balgay’ı Yurdaer Okur’un eşi kim biliyor musunuz? Görünce çok şaşıracaksınız!

Türklerin tek umudu haline gelen Osman Bey, Balgay'ın zulmüne dur diyebilecek mi? Tek başına kalan Osman nasıl bir strateji ve yol izleyecek? Şeyh Ebebalı, yok oluşun eşiğindeki Türklere ve Osman Bey'e nasıl ilham verecek? Osman'ı ortadan kaldırmak için her yolu deneyen zalim Balgay'ın yeni oyunları neler olacak?

Güncellenme Tarihi : 19.2.2020 13:53

İLGİLİ HABERLER