Yaşam
  • 5.12.2019 10:39

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer bakın nerede okuyor?

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer yaşı ile şaşırttı! Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer bakın kaç yaşında...

Kuruluş Osman 3. bölüm ile bu akşam izleyicisiyle buluşacak. İlk iki bölümüyle tüm reyting kategorilerinde birinci olan ve tüm dünyada ilgiyle takip edilen 'Kuruluş Osman', oyuncu kadrosu, prodüksiyon kalitesi, kostümleri, görkemli platosu ile Türk dizi sektörünün uluslar arası arenadaki amiral gemisi ve çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olacağını gösterdi.

Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosunun açıklanması ile merak edilen isimler arasında Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer de var. Güzel oyuncu hakkında, Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer kimdir? Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer nereli? soruları sıkça aratıldı.

Özge Törer'in hayat vereceği Bala Hatun karakteri tarihte Osman Bey'in eşi aynı zamanda aynı zamanda Şeyh Edebali'nin kızıdır. Duru güzelliği ile dikkat çeken Özge Törer hakkında en çok merak edilenlerden olan yaşını sizin için araştırdık. İşte Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer

KURULUŞ OSMAN BALA HATUN ÖZGE TÖRER KİMDİR?

21 yaşındaki Özge Törer, 2017-2018 eğitim öğretim yılında Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Sahne Sanatları bölümünü kazandı. Törer, şu anda üniversite 3. sınıf öğrencisidir. Kuruluş Osman dizisi için seçmelere katılan oyuncu Bala Hatun karakterini canlandırıyor.

Güncellenme Tarihi : 5.12.2019 10:47

İLGİLİ HABERLER