Ekonomi
  • 28.1.2020 16:25

Lezzetin Adresi Fide

Fide firması oldukça verimli topraklardan elde ettiği sebze ve meyveleri doğal olarak konserveleştirmektedir. Fide firması hem yurtiçine hem de yurt dışına tonlarca ürün göndermektedir.

Fide Firması

Fide firması 1974 yılında üretime başlamış olup günümüzde de üretimlerine devam etmektedir. İlk başlarda salça ve konserve üretimi yaparak piyasaya atılan fide firması günümüzde ürün çeşitliliğini arttırarak üretime devam etmektedir. Günümüzde tonlarca ürün üretimi yapmakta olan fide firması satış alanı yurt dışına kadar genişlemiştir.

Fidenin merkez ofisi İstanbul’da bulunmakta olup firma domates salçası, biber salçası, sebze konserveleri, hazır yiyecekler vb. üretimi yapmaktadır. Yapmış olduğu üretimle yurt dışından 67 ülkeye ürün satmaktadır. Tesco, Safeway vb. büyük market zincirlerine ürün satışı yapmaktadır.

Fide Konserve

Fide konserve alanında başarılı ürünler ortaya koymuş bir firmadır. Doğal yollarla çeşitli baklagillerin konservelerini yapmış bir firma olarak çalışmalarına devam etmektedir. Fide sitesi sayesinde her türlü konserve, salça, közlenmiş ürünler, deniz ürünleri vb. ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Çeşitli baklagiller haşlanarak konserveleri oluşturulmuştur. Yapılan konserveler arasında haşlanmış nohut konservesi, haşlanmış barbunya konservesi ve haşlanmış fasulye konservesi vardır. İhtiyacınız olan konserveleri fide sitesinden alabileceğiniz gibi bu konserveleri hangi yemeklerde kullanabileceğiniz hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz.

Fide sitesinde bu konservelerin kaç gram olduğunu da görmeniz mümkündür. Dolayısıyla fide firması mutfağınızda kolaylıklar sağlamaktadır.

Omega 3 Kaynağı Fide Ton Balık

Doğal ve katıksız oluşturulmuş bir ton balığı yemek isteyenlerin adresi fide sitesi olmaktadır. Fidenin hazırladığı ton balıklarının içinde vücudun ihtiyacı olan protein, vitamin ve mineral bulunmaktadır. Ayrıca bu ton balığını tek başına yiyebileceğiniz gibi yemeklerinize ve salatalarınıza da koyabilirsiniz. Fide, almak istediğiniz ton balığında size gram çeşidi sağlamaktadır.

Bu çeşitler şu şekildedir:

80gr fide ton balık

160gr fide ton balık

3.80gr fide ton balık

2.160gr fide ton balık

Ton balık çeşitlerinin olması müşteri için alternatif sağlamaktadır. Bu yönüyle de fide firması her zaman size kolaylık sağlamaktadır.

Büyümenin dostu ilikli kemik suyu

Fidenin hazırladığı ilikli kemik suyu her zaman sizin dostunuzdur. Fide firması sizin ve çocuklarınız için sağlıklı ürünler üretmeye devam ediyor. İlikli kemik suyu da bunlardan bir tanesidir.

İlikli kemik suyunun katkı maddesi olmadan hazırlanması bunun yanında sindirim sistemine katkısı ve çocukların büyüme hormonlarına olumlu katkısının olması sizi memnun edecektir. Bunun yanında paça+kemikli ilik suyu vb. İlik suları mevcuttur.

Fide bu ilik sularını sizin sağlığınız için doğal yollarla üretmiştir. Bu ilik sularının cildinizi koruma etkisi de mevcuttur. Aynı zamanda kemik gelişiminize de destek sağlamaktadır. Fide internet sitesi oluşturarak bu doğal ürünlere erişiminizi hızlandırmıştır. Fidenin sitesine girip bunlara kolayca erişebilir ve istediğinizi anında satın alabilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 28.1.2020 16:25

İLGİLİ HABERLER