Yaşam
  • 24.6.2017 01:16

'Neden ayrıldınız' sorusuna şok cevap

Şarkıcı Emre Altuğ, 2,5 yıl önce biten evliliği ve çocukları ile ilgili soruları yanıtladı.

Emre Altuğ-Çağla Şıkel ayrılığı, Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' adlı magazin programında masaya yatırıldı.

"RİCA EDİYORUM VAZGEÇİN"

Yakışıklı şarkıcı, sosyal medya üzerinden Çağla Şıkel ile barıştırma çabası içinde olanlara ve bu konuda kendisine mesaj atanlara seslenerek, "Rica ediyorum bizi birleştirme çabanızdan vazgeçin" dedi.

Çocuklarından dolayı Çağla Şıkel'den bir ömür boyu görüşmek üzere ayrıldığını vurgulayan 48 yaşındaki Altuğ, "Başta böyle bir düşüncemiz yoktu, ama hayat bizi böyle bir yere götürdü" şeklinde konuştu. Kendisine yöneltilen "Neden ayrıldınız?" sorusunu ise “Çağla Şıkel’den neden ayrıldığımı hatırlamıyorum” yanıtıyla geçiştirdi.

"HEP KENDİMİ SORUMLU TUTTUM"

Emre Altuğ, sunucu Seren Serengil’in "Evlilik süresince kendini tamamen çocuklarına verdiğin için bir süre sonra işinden uzaklaşmanın yarattığı sıkıntı bence beraberliğinizin seyrini etkiledi” şeklindeki yorumu üzerine, "Evlilik döneminde neredeyse 4-5 sene hiçbir şey yapmadım. Evet biraz abarttığım doğrudur, ama çocuğum olmasını çok istiyordum. Hatta rüyamda bile görüyordum. Bunun bir fedakarlık olduğunu değil, seçim olduğunu düşünüyorum. Bir yandan da kariyerimle ilgilenmediğim için hep kendimi sorumlu tuttum" ifadelerini kullandı.

"ÇAĞLA’NIN HAYATINA GİRECEK KİŞİ..."

Emre Altuğ, "2.5 yıl önce biten evliliğinin ardından Çağla’nın yeni bir ilişkiye başlaması seni nasıl hissettirecek?” sorusuna, "Hayatına biri girerse, inşallah hayatına dürüst biri girer ve mutlu olurlar. Bu konuda ince eleyip sık dokuyacağına inanıyorum" cevabını verdi. Kendisinin bir ilişkiye başlayıp başlamayacağı sorusu üzerine ise “Yeniden bir ilişkiye başlamayı düşünmüyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.6.2017 01:17

İLGİLİ HABERLER