Yaşam
  • 6.10.2017 09:17

2018 Yılının Trendi Olacak 16 Saç Rengi

Hanımlar için güzellik kriterleri her yıl değişiklik gösteriyor ve daha da zenginleşerek çok farklı tarzlar ortaya çıkıyor. Makyaj, saç, kıyafet ve aksesuarlar her yıl farklılaşmakla birlikte en çok değişim gösteren ise saç renkleri oluyor. 2018 yılının trendi olacak saç renkleri yüz tipine ve ten rengine uygun şekilde seçilmekle birlikte birçok marjinal renkte karşımıza çıkıyor. Her zevke ve beğeniye uygun şekilde tasarlanmış olan saç renkleri hanımların görselliklerini arttıracak ve istedikleri saç renklerine kavuşmasını sağlayacaktır.

Genel olarak siyah ve siyah tonlarının kullanıldığı saç renklerinde artık daha farklı ve daha canlı renkler de tercih ediliyor. Hanımların sürekli olarak farklı renkleri tercih ettiği ve günün modasına uygun şekilde renklendirdiği saçları 2018 yılında da oldukça fazla çeşitlilik gösterecek ve herkes için beğeni oluşturacak saç modelleri karşımıza çıkacak.

 2018 Yılının Popüler Saç Renkleri

Son yıllarda saç kesimleri de saç renkleri de oldukça marjinal bir hal aldı. Sokaklarda yeni yeni görmeye başladığımız farklı renkler, çift renkler ve daha birçok değişik renkler hanımların ilgisini çekiyor ve oldukça da fazla tercih ediliyor. Geçen yıllarda ortaya çıkan ve 2018 yılında da popülerliğini arttıracak olan tüm saç renklerini sizler için bir araya getirdik.

1. Holografik Saç Rengi

Mordan, pembeye, pastel tonlardan en farklı renklere kadar birçok farklı rengi bir arada muhafaza eden holografik saç renkleri, iç içe geçen birçok farklı karışık renkten oluşuyor. Kısa ve uzun saçlar için ideal renklerden olan holografik saç rengini 2018 yılında da oldukça fazla göreceğiz.

2. Okyanus Saç Rengi

Moda ve güzellik trendleri tüm ilhamını doğadan alıyor. Okyanus saç rengi de doğadan alınmış ve hanımlar için oldukça estetik görünüm sunmuştur. Mavinin her tonunu yansıtan ve her yaştan hanım için uygun bir saç rengi olacak okyanus rengi içerisinde mavi, turkuaz ve yeşil tonları bulunuyor. Birçok farklı teknikle uygulanacak olan okyanus saç rengi ombre şeklinde tercih edileceği gibi balyaj tekniğiyle de uygulanmaktadır.

3. Parlak Beyaz Saç Rengi

Geçtiğimiz yıllarda hanımlar daha çok gri saç rengini tercih etmişti. 2018 yılı trend saç renkleri arasında ise gri saçlar yerini gümüş ve kirli beyaz renklere bırakıyor. Ayrıca 2018 yılında en çok tercih edilen saç renklerinden biri de parlak beyaz saç renkleri olacak. Özellikle de ünlülerin ve tanınan kişilerin bu saç rengini tercih etmesi, rengin popüler olmasında oldukça etkili

4. Mat Saç Renkleri

Uzun yıllardır makyaj dünyasında popüler olan mat renkler artık saç renkleri için de popüler oluyor.  Sarı renkten, kahverengi ve siyaha kadar tüm saç renklerine uygulanan mat görünüm daha farklı bir görünüm kazandırırken aynı zamanda yılın en iyi saç rengini de oluşturuyor.

5. Şeftali Saç Rengi

Pastel tonlardan olan şeftali saç rengi özellikle açık tenli hanımların tercih ettiği en doğru kararlardan olmaktadır. Her yaştan bayan için uygun olan şeftali saç rengi özellikle 2018 yazına girerken harika bir görsellik oluşturacak.

6. Bordo Kahverengi Saç Rengi

2017 yılı için kahverengi saç tonları en çok tercih edilen renkler arasındaydı. Özellikle de çikolata tonlarının ağır olduğu kahverengi saç renkleri 2018 yılı itibariyle yerini bordo yansımalı renklere bırakacağa benziyor.

7. Ateş Kızılı Saç Rengi

Her dönemin en çok tutulan saç renklerinden olan kırmızı ve tonları 2018 yılı için de vazgeçilmez saç renkleri arasında yer alıyor. Sarı, turuncu ve kırmızı renklerin yoğunlukta olduğu ateş kızılı popüler saç renkleri olmakla birlikte her bayan için uygun saç rengi tasarımlarından oluyor.

8. Denizkızı Saç Rengi

Pastel ve canlı tonların bir arada aldığı deniz kızı saç rengi özellikle mavi ve tonlarını oluşturuyor.

9. Kola Saç Rengi

Bildiğimiz meşrubat olan kolanın renginden esinlenilerek oluşturulan kola saç rengi özellikle kızılımsı bir siyahlık oluşturuyor.

10. Ametist Saç Rengi

Ametist taşının renginden esinlenilen bu saç renginde mor tonlar ağırlıkta oluyor.

11. Koyu Siyah Saç Rengi

Geçtiğimiz yıllarda koyu kahverengi saç renkleri oldukça popülerdi. 2018 yılı için ise koyu siyah tonları daha ön plana çıkacağa benziyor.

12. Siyah Üzerine Kahve Gölgeler

Balyaj tekniği uygulanarak saçlara çikolata kahve tonları atılıyor ve bu teknik sadece siyah saçlarda uygulanıyor.

13. Gökkuşağı Saç Rengi

İsminden de anlaşılacağı gibi 7 adet farklı rengin saçlarda oluşturduğu muhteşem ahenk özellikle farklı olmak isteyenler için ilk sırada tercih ediliyor. Pastel ve canlı tonların bir arada bulunduğu gökkuşağı saç rengi her ten rengiyle uyumlu olmakta ve oldukça da farklı bir görsellik oluşturmaktadır.

14. Kakao Saç Rengi

Çikolata kahve tonlarından sıkılanlar için oldukça iyi bir ton seçimi olacak Kakao saç rengi soğuk alt tonlu bir kahverengidir ve her yaştan hanım için uygun renk tasarımlarından olmaktadır.

15. Sarıdan Kırmızıya Ombre

2015 yılında ortaya çıkan ve son derece de popüler olan Ombre saç trendi 2018 yılı için farklı renklerle kombine ediliyor ve ortaya en özgün saç renkleri çıkıyor.

16. Sütlü Kahve Saç Rengi

Canlılık ve marjinal saç renklerinin yılı olacak 2018 yılı klasik saç renklerinden vazgeçmeyenler için de seçenekler sunuyor ve sütlü kahve tonları klasik saç rengi tasarımları için oldukça kaliteli bir seçim oluyor.

Faydalanılan Bağlantılar:

http://bakimliyim.org/bayan-sac-renkleri-ve-isimleri/

http://hairdrome.com/hair-trends/winter-hair-colors-2018/

http://www.shelookbook.com/hair-coloring.html

Güncellenme Tarihi : 6.10.2017 09:22

İLGİLİ HABERLER