Yaşam
  • 6.3.2015 13:36

Acun Ilıcalı'nın kanalında eşi görülmedik rezalet

Ekranlarda böyle bir rezalet görülmedi; Acun’un kanalında büyük skandal!..Sonunda bunu da gördük! Acun Medya’nın programı Ütopya’da, yarışmacılardan biri, diğer yarışmacının kucağında uzanırken mastürbasyon yaptı.


Türk televizyon tarihi böyle rezalet görmedi. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ‘Ütopya’ adlı programda yarışmacılardan Semih Öztürk, sevgilisi olan diğer yarışmacı Kurretülayn Matur’un kucağında uzandığı sırada mastürbasyon yaparken görüntülendi.

utopya1

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Üzerindeki örtünün altında mastürbasyon yapan yarışmacının görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki uyandırdı. Youtube’a düşen bu görüntüleri izleyenler gözlerine inanamazken, videonun altına içeriğinde sert ifadelerin yer aldığı çok sayıda yorum yapıldı.

TV8'de yayınlanan Ütopya 'dan ekrana taşan Semih Öztürk 'ün mastürbasyon yaparken kameralara yansıyan video görüntüsü ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada Acun Ilıcalı 'nın kanalına tepki yağarken olay tam anlamıyla 'rezalet' olarak nitelendi.

TV8 kanalında yayınlanan ‘Ütopya’ 24 saat internet üzerinden de izlenebiliyor. İşte o anlardan birinde Ütopya 'dan kameralara inanılmaz bir görüntü yansıdı. Sevgilisi Kurretülayn 'ın kucağına uzanan Semih Öztürk skandal yaratan bir 'edepsizliğe' imza attı.

Semih Öztürk sevgilisinin kucağında uzanmışken üzerine çektiği örtünün altında mastürbasyon yaptığı bir anlığına ekrana yansıdı. Youtube’a düşen bu görüntüleri izleyenler gözlerine inanamazken, videonun altına içeriğinde sert ifadelerin yer aldığı çok sayıda yorum yapıldı.

CUMHURİYET GAZETESİ

Haber görseli

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:45

İLGİLİ HABERLER