Yaşam
  • 2.5.2015 10:33

Ceren Moray'ın sevgilisi konyak tadımcısı çıktı

Memlekette kadın yok herkes erkek

Canlandırdığı karakter sağ olsun, dilimize ‘beybisi’, ‘beybiliboy’ gibi yeni kelimeler kattı. ‘O Hayat Benim’ dizisinin başrolü Ceren Moray’la buluştuk. Siyasetten sekse her şeyi konuştuk.
Sizin hikâyeniz nerede başladı?
-Diyarbakırlıyım. İstanbul’da büyüdüm.
Mutlu bir çocuk muydunuz?
Ergenliğim korkunçtu. İçe dönüktüm. Anne-babam çalışıyordu. Tek çocuktum. Her şeyi tek başıma halletmem gerekiyordu. O dünyayı bulurken daha melankolik oldum.
Kürt olmanın zorluklarını yaşadınız mı?
Evet. İlkokulda “Nerelisin” diye sorduklarında direkt annemin memleketi Kastamonu’yu söylerdim. Diyarbakır demezdim. Bir kere söyledim. O bakışlar çok rahatsız ediciydi.
Bu ne kadar sürdü?
Liseye kadar devam etti. Sonra insanların bakışını umursamamaya başladım. “Saçma olan onların bakışı, benim durumum değil” diye bakmaya başladım.
Siyasete çok kafa yorduğunuzu duydum...
Evet siyasetle aram iyidir. Dört saat boş vaktim varsa yarım saatinde mutlaka haberlere bakarım.
Geleceğe dair umutlu musunuz?
Elimden geleni yapıyorum ama bir yanda yarın ne yapacağımı konuşacağım güzel insanlar var, bir yanda elektrik kesilirse akıllı telefonunu şarj edememekle tehdit edilen ve buna üzülen bir nesil...
Bu ülkede kadın olmak zor mu?
Kadın yok ki. Herkes erkekleşti. Geçenlerde mahallemde genç bir çift gördüm. Çocuk kızı tartaklıyor. Sonra saçından tuttu kafasını yere vuracak. Çıktım pencereden “Yeter polis çağıracağım” dedim. Kız bana dönüp “Sen içeri gir, ne karışıyorsun?” dedi. Yani kadınlarda erkek bakış açısını müthiş bir kabullenme var.
Sizi ‘güzel değil ama seksi’ diye tanımlıyorlar...
Ben zaten kariyerimde hiç güzellikten yürümedim. Seksi sıfatına gelirsek kendimi seksi de bulmuyorum. Ama sanırım o ‘persona’ dedikleri şey var.
Seks konuşmaya utanır mısın?
Asla ama gerek var mı?

Hayatın gerçeği değil mi?
Evet hayatın içinde ama bence gizli şeyler daha kıymetli.

Canlandırdığınız Efsun kendini istemeyen bir adamın peşinden ısrarla gidiyor. Sizin de öyle hırslarınız var mı?
Hayır. Efsun yalanla dolanla bunu yapıyor. Ben âşıksam doğrudan söylerim. Biraz denge problemim var ama iyi bir sevgiliyim.
Erkek arkadaşınız oyuncu mu?
Hayır. Konyak tadımcısı. Fransız. Barcelona’da bir gece kulübünde tanıştık. Peşimden buraya geldi. Şimdi birimiz oraya birimiz buraya gidip geliyoruz.

Fransız bir adam ‘O Hayat Benim’ izlediğinde ne diyor?
Bana Robert De Niro diyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:42

İLGİLİ HABERLER