Yaşam
  • 16.9.2014 16:23

Charlize Theron hakimin başını yedi

ABD'de bir yargıç, Charlize Theron'un gizli ve özel bilgilerini internetteki forumlarda paylaşınca işinden oldu.ABD’nin Arkansas eyaletinde çalışan bir yargıç, internette ünlü oyuncu Charlize Theron hakkındaki mahkeme bilgileri hakkında yaptığı yorum yüzünden görevinden alındı.

Mahkemedeki Theron'a ait özel ve gizli detaylar hakkında internetteki forumlarda yorum yapan yargıç Michael Maggio, görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle yetkililer tarafından görevden alındı.

Geçtiğimiz yıllarda Güney Afrikalı ünlü oyuncu Charlize Theron, evlat edinmek için mahkemeye başvurmuştu. CNn International'ın haberine göre Yargıç Maggio, 2012’de yaptığı yorumlarda bir arkadaşının bu davayla ilgilendiğini, Theron’un mahkemeye “uzun kahverengi bir perukla ve kendine büyük gelen kıyafetlerle” geldiğini yazdı. Theron böylece medya ve çevredekiler tarafından tanınmamayı amaçlamıştı. Yargıç, konuyla ilgili sosyal medyada “ona bebeğin babası olmayı önerdim” şeklinde yorumlar da yazdı.

Konuyla ilgili yapılan soruşturmada yargıcın sosyal medyada "geauxjudge" takma adıyla yorumlar yaptığı ve mahkeme bilgilerini sızdırdığı tespit edildi.

Yargıcın konuyla ilgili yaptığı yorumları “Uygunsuz ve kabul edilemez” olarak nitelendiren Arkansas eyaleti yetkilileri, Maggio’nun bir daha benzer bir görevde bulunmamasına ve ücret almaksızın görevden ayrılmasına karar verdi.

Charlize Theron ise, işinden olan yargıç hakkında henüz bir yorum yapmadı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:47

İLGİLİ HABERLER