Yaşam
  • 19.10.2017 14:10

En Mutlu Gününüzde Kıbrıs Yanınızda

Kıbrıs,  daha önce hiç ziyaret etmemiş kişiler için gizemi koruyan ve tarihle iç içe bir bölge olarak varlığını sürdürüyor. Kıbrıs balayı paketleri size en uygun tatil planlarını ve en ekonomik paketleri sunuyor. Sanılanın aksine olukça uygun fiyat aralığına sahip Kıbrıs otelleri, her yıl yerli ve yabancı ziyaretçilerini layığıyla karşılıyor. Balayı tatilleri, ömrünüzde yapacağınız en önemli tatillerden biri olacağı için bu mutlu günlerinizi balayı otellerinde, denizin ve güneşin tadını çıkararak yaşayabilirsiniz. Birçok ziyaretçi ada tatilinin kendisine kazandırdıklarını düşündükçe heyecanlanıyor.

Uçağa Atlayıp Gelebileceğiniz Bir Cennet

Kıbrıs balayı fırsatları, adayı ziyaret edip görmek isteyenleri cezbediyor. Kıbrıs otelleri, bu konuda misafirlerine uygun fiyat ve ödeme seçenekleri sunarak talebin her yıl artmasını sağlıyor. Öncelikle adaya giriş yapmak ve keşfetmek için, nüfus cüzdanı ve bavulunuz yeterli oluyor. Size en yakın havalimanından, Ercan Havalimanına yapacağınız kısa bir uçuşla Kıbrıs’a ulaşabiliyorsunuz. Kıbrıs balayı paketleri kapsamında, ulaşım, konaklama ve diğer birçok ayarlamalar yapılıyor. Adaya indiğinizde dilerseniz lüks taksilerle dilerseniz de araç kiralama şirketleri aracılığıyla kullanabileceğiniz bir araçla şehri keşfe çıkabiliyorsunuz. Öncelikle araç kiralamak isteyenler, trafiğin tersten aktığını ancak mevcut ehliyetleri ile araç kiralayabileceklerini bilmelidir. Başkent Lefkoşa sınırlarında yer alan Selimiye cami, Bedesten, Büyük Han, Büyük Hamam ve Haydar Paşa cami göz kamaştırıyor. Girne şehrinde bulunan, Hz. Ömer Türbe ve Mescidi, Girne Kalesi ve meraklıları için Batık Gemi Müzesi görülmesi gereken yerlerin başında yer alıyor.

En Uygun Balayı Planı İçin Kıbrıs Sizi Bekliyor

Balayı fırsatları kapsamında her bütçeye uygun hale gelen Kıbrıs tatili çoğu ziyaretçinin listesinde yer alıyor. Kıbrıs otelleri her yıl sezon boyunca yaklaşık 3 milyon yerli ve yabancı turisti başarılı bir şekilde ağırlamaktadır. En profesyonel hizmetlerle misafirlerinin yüzünü güldüren Kıbrıs, balayı gibi özel tatillerde sunduğu güzelliklerle dikkat çekiyor. Akdeniz’in incisi ada özellikle Nisan-mayıs ve eylül-ekim ayları içerisinde Türkiye, Almanya ve İngiltere ağırlıklı olarak yoğun bir şekilde ziyaretçileri ağırlıyor. Kıbrıs balayı otelleri ile önceden yapacağınız rezervasyon özellikle bu aylarda yapacağınız tatil ve gezilerde daha rahat hareket etmenizi sağlıyor olacak. Uçak bileti ve otel ayarlama işlemleri önceden yapıldığı için size uçağa atlayıp bu cenneti deneyimlemek kalıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 19.10.2017 14:11

İLGİLİ HABERLER