Yaşam
  • 14.6.2017 10:35

Erdoğan Alişan'a "Ya kız istemeye geleceğim ya da nikahına" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün verdiği iftar daveti, sıcak ve esprili sohbetlere, renkli karelere sahne oldu. Alişan davette, Cumhurbaşkanı'nı düğününe davet etti.

Sanat ve spor camiası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın iftar davetinde buluştu

"YA İSTEMEYE GELECEĞİM YA DA NİKAHA"

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Esra Erol ve kardeşi ile evlilik hazırlığı yapan Alişan'la da sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini Kasım ayındaki düğününe davet eden Alişan'a "Ya kız istemeye geleceğim ya da nikahına" dedi.

Orhan GENCEBAY

Çok samimi ve güzel bir geceydi. Ben sayın Cumhurbaşkanımıza başkan diyorum, Başkanımızın gecedeki konuşması çok güzel mesajlar verdi. Verilen mesajların sonucuna göre düşüncem her şey çok daha iyi olacak. Bize verdiği mesajlar Başkanımızın sanatla ilgiliydi ama genel olarakta ülkemizle ilgili bazı mesajlar verdi. Bunların içerisinde de çok mutlu olduğum mesajlardan bir tanesi de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ile ilgili olanıydı. AKM inceden inceye bir yılan hikayesine dönüşsede onun projesinin uzun zamandır çalışıldığını ve çok güzel olacağını söyledi. Yine bir Atatürk Kültür Merkezi olacak ama fevkalade olacak. Bir zamanlar orayla ilgili neler söylemişlerdi hatırlıyorsunuz şu olacak, bu olacak diye…

Güncellenme Tarihi : 14.6.2017 10:38

İLGİLİ HABERLER