Yaşam
  • 2.8.2017 11:01

Eşeklik yapıp karımı aldattım

Bodrum’da teknede bir kadınla öpüşürken yakalanan 14 yıllık evli ve bir çocuk babası ünlü sunucu Murat Başoğlu “Eşeklik yaptım. Herhalde karım beni boşayacaktır” dedi.

Murat Başoğlu geçtiğimiz günlerde eşine ihanet ederken görüntülenmişti. Ünlü sunucu ihanetin görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu:

E%C5%9Fine+ihanet+eden+Murat+Ba%C5%9Fo%C4%9Flu:+Ke%C5%9Fke+yakalanmasayd%C4%B1m

Ben bir şey yaptım, hatasını çekiyorum. Bedelini de ödeyeceğim. Ne kadar özür dilesem de affı yok. Anlık bir şeydi, olabilir. Her erkeğin başına gelebilir. Hiç tanımazsın birini, yarım saat sonra teknende olur, bir şey yaparsın onunla, sonra da iner gidersin, o arada bu olur. Ancak yorumlar çok can acıtıcı. Midemin ağrısından duramıyorum, kesin kanser oldum. Öyle üzülüyorum ki...

Yakalandığım kişinin yeğenim veya spor hocam olduğu söyleniyor ama yabancı bir kadındı. Maalesef iğrençlik had safhada. Yarım saat önce tanımıyordum, keşke tanışmasaydım! Yarım saat sonra da bıraktım. Kötü bir kaçamak oldu. Benim sevgilim varmış, nereden sevgilim oluyor benim? Benim ne zaman sevgililik durumumu gördünüz? Arkadaşla bir beach partide tanışmıştım.

Benim 14 yaşında bir oğlum, karım ve saygınlığım var.Kız 2 günlüğüne Bodrum’a geldi, dün de gitti. Adı Olga’ydı, soyadını hiç bilmiyorum. “Senin teknen varmış, gel çıkalım” dedi, gittik o kadar. Ama inanın yaşadığım üzüntüyü tarif edemem. Pişmanım. Babam öldüğünde bile bu kadar üzülmedim. Eşim dostum arayıp beni teselli ediyor.

Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilgili görsel sonucu

Karıma yaptığıma mı üzüleyim yoksa insanların gözünde düştüğüm duruma mı üzüleyim bilemiyorum. Yarım saatlik bir saçmalık, sevgilim olsa arkasında dururum. Plansız, programsız, saçma bir şeydi.

Belden aşağı vuranlar aynısını benden görecek, akan kan yerde kalmayacak. Haberi yapan çocukları da tebrik ederim ama bunun üstüne iftira atanlar hadlerini aşıyor. Sabah kalkıyorum gazetelerde, akşam yatıyorum internet sitelerinde ben varım. Bu kadar önemli bir adammıydım ki ben? Ne kadar önemliymişim böyle! Yaptık bir eşeklik, cezasını çekeceğim. Yazılı olarak açıklama da yapacağım.

Hande şu an sadece olayın dinmesini bekliyor. Herhalde beni boşayacaktır. Konuştum tabii. Onun yaşadığı şeyi düşünebiliyor musunuz? Oğlumun anlamasını bekliyorum ama o kadar zor ki. Televizyon, internet ve Instagram açmıyoruz morali bozulmasın diye. Ben bir hata yapmış olabilirim. Sen de ertesi günü haberini yaparsın, biter gider. Benden ne istiyor insanlar? Kendimi mi öldüreyim? Bu çirkin ithamlar, hakaretler nereye kadar böyle gidecek? Ben delikanlı adamım, yaptığımın arkasında dururum. Saçma sapan bir şey yaptım. Keşke yapmasaydım ya da yaptıysam yakalanmasaydım. Bin pişman oldum. Magazincilerin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum!

Sabah televizyonda yorum yapan biri “Onun gittiği spor salonuna gitmeyin, hepinizi...” dedi. Böyle bir şey olabilir mi? Benim hayatımla, ticari kariyerimle nasıl oynayabilir ekrana oturmuş biri? Bana herkes “Konuşma, konuştukça haber çıkacak” diyor. Ama sustum sustum, buraya geldi. Spekülasyonların arkası kesilmiyor. Bütün kadınlardan özür diliyorum. Hakikaten çok üzülüyorum. Instagram’da öyle şeyler yazıyorlar ki bana. Böyle bir şey yok. O kadar üzüldüm ki. Çok kötü şeyler yazıyorlar. “Sen adam mısın?”dan başlayıp giden hakaretler... Ailemi kaybettiğime mi üzüleyim, mesleğime mi, insanları kaybettiğime mi? Neye üzüleyim? Takatim kalmadı. Sınırdayım. Oğlum ve karım ayakta tutuyor beni.

HABERTÜRK

 

Güncellenme Tarihi : 2.8.2017 11:12

İLGİLİ HABERLER