Yaşam
  • 29.8.2017 00:03

Filiz Aker'in ablasından çarpıcı açıklama

Vatan Şaşmaz'ı Beşiktaş'taki otel odasında 4 el ateş ederek öldüren ardından silahı başına dayayıp tetiği çekerek intihar eden Filiz Aker'in silahı nasıl temin ettiği ile ilgili çarpıcı bilgiler ortaya çıktı.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın katili Filiz Aker ile ilgili ablası Eda Eren, ATV Ana haber Merkezi ile paylaştığı bilgilerde kız kardeşinin psikolojik sorunları olduğunu, kendisine çok kez tedavi görmesi yönünde tavsiyelerde bulunduğunu fakat Aker'in bunları reddederek 'Ben deli değiim. Hepinizden akıllıyım' yanıtını verdiği ortaya çıktı.

'SİLAHI NASIL ALDIN' DİYE SORDUM

Eren, Aker'e silahı nasıl temin ettiğini de sorduğunu ve şu yanıtı aldığını aktarıyor:

"'Bu silahı sana nasıl verdiler' diye sordum.'Doktora gittim sağlıktan geçtim. Bolu’da orman içerisinde ev alacağım. Kendimi korumam lazım' diyerek silahı almış."

YAKIN MESAFEDE ETKİLİ VURUŞ GÜCÜNE SAHİP

Millyet'ten Musa Kesler'in edindiği bilgilere göre; Filiz Aker'in Şaşmaz'ı vurduğu silah, Smith Wesson'un (toplu) 9.65 çaplı mermi kullanılan ve kadınlar için özel tasarlanmış "LadySmith" modeli... Diğer modellere nispeten küçük olan ve çantada taşınabilmesi için özel olarak tasarlanan modelin güçlendirilmiş namlusu  var. Özellikle yakın mesafede son derece etkili vuruş gücüne sahip...

Güncellenme Tarihi : 29.8.2017 01:45

İLGİLİ HABERLER