Yaşam
  • 5.7.2017 13:34

Greyder Ayakkabılar Kaliteyle Özdeşleşti

1994 yılından bu yana kullanışlı, şık ve bazen de sıra dışı ayakkabı tasarımları hazırlayarak ayakkabı dünyasında hatırı sayılır bir yer edinen Greyder markası artık kalite ile özdeşleşen markalar arasında yer alıyor. Her yıl hazırladığı özel koleksiyon ile bir önceki yıldan daha başarılı tasarımlara imza atan marka, hem kadın hem de erkek ayakkabıları hazırlayarak bu kaliteden herkesin faydalanabilmesine olanak tanıyor.

Greyder Koleksiyonlarında Öne Çıkan Detaylar

Markanın koleksiyonlarına göz attığınızda ilk olarak dikkatinizi çeken, her türde ayakkabı modelini koleksiyona eklemiş olmasıdır. Kadın babetleri, erkek botları, erkek casual ayakkabıları ya da kadın sneakerları gibi çeşitli giyim stillerine uyarlanabilecek modelleri alternatif renkler eşliğinde markastok.com/greyder adresinde yer alan Greyder koleksiyonlarında görmek mümkün olabiliyor. Sonuç olarak hem kadın hem de erkek kategorisinde her türlü ayakkabıyı kullanıcılarla buluşturabiliyor.

Ön plana çıkan bir diğer husus da natürel renklere markanın özel koleksiyonlarında her daim geniş yer vermesi oluyor. Kahverengi, bordo, mavi ve taba renklerin yanı sıra siyah, lacivert ve vizon renkleri de markanın neredeyse her koleksiyonunda bulabiliyorsunuz. Doğal renkler pek çok giyim stiline uyarlanabildiğinden önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Sezon boyunca ihtiyacı karşılayan modeller üretmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Kış aylarında ayağı sıcak tutan, yaz aylarında terletmeyen malzemeler kullanıyor.

Greyder Bot Modelleri Vazgeçilmezler Arasında

Markanın öne çıkan özelliklerinden bir diğeri de botlar oluyor. Outdoor bot modelleri büyük bir ilgi gören Greyder botlar çok sayıda kişi için bot kelimesinin tek karşılığı haline geldi. En zorlu hava koşullarına dahi dayanıklı olan bu botlar farklı zeminlerde kullanım olanağı tanıyarak yaşam şeklinde sınır tanımayanların tüm beklentilerini karşılayabiliyor. Doğa yürüyüşü yapanlar ya da kent dışında kullanım için bot modeli arayanlar rotasını öncelikli

En trend markaların ürünlerini güvenli bir alışveriş ile satın almanızı sağlayan bu adres olan Markastok üzerinden Greyder ayakkabı siparişi de verebilirsiniz. Üstelik pek çok uygun fiyat etiketine, cazip ödeme kolaylıkları da eşlik ediyor.

Güncellenme Tarihi : 5.7.2017 13:34

İLGİLİ HABERLER