Yaşam
  • 30.9.2014 12:03

Gülben Ergen Erhan Çelik'in nesine vuruldu

İstikrarlı sevgisi beni ona teslim etti.. Gülben Ergen, Elele dergisine verdiği röportajda eşi Erhan Çelik için “Yaşamın tüm fırtınalarına rağmen istikrarlı sevgisi ve kocaman yüreği beni ona teslim etti” dedi.İKİ yıldır aşk yaşadığı Erhan Çelik’le önceki gün Şirince’de evlenen Gülben Ergen, Elele dergisinin ekim sayısına verdiği röportajda eşiyle ilgili soruları da yanıtladı. 

Ünlü şarkıcı, “Karşınızdaki erkekte neyi bulunca, neyi görünce, ne yaşayınca ‘işte aradığım şey budur’ dediniz?” sorusu üzerine şöyle konuştu: “Erkekte ne aradığım değil de hayattan ne beklediğimi biliyorum artık. Erhan’ın yaşamın tüm fırtınalarına rağmen istikrarlı sevgisi ve kocaman yüreği beni ona teslim etti.” 

‘BEN’DEN ‘BİZ’E GEÇİŞ YOLU
“Evlilik bir yaşam sınavı. Tek olabilme sanatı. ‘Ben’den ‘biz’e geçiş yolu. O gecenin hayalindense, bir ömrün hayalini kurmayı severim. Biz aile olmayı seçtik” diyen Gülben Ergen, “Son dönemde sizinle ilgili en çok merak edilen şey aşk hayatınız. Aşk, hayatınızın neresinde, ne şekilde duruyor şu anda?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: 

“Aşk hayatı değil de ‘aile hayatı’ diyelim. Her ne kadar popüler biri olsam da unutmamam gereken sorumluluklarım var benim. Sevgili, flört halleri yerine ‘eş’ olmak, bizim kendimizden önce evlatlarımıza yıllar boyu anlatacağımız kutsal bir değer.” 

İkimiz de Başak burcuyuz
Gülben Ergen ve Erhan Çelik, yalnızca 8 kişinin katıldığı sade bir törenle evlendi. Çelik’le başak ve lavantalarla süslü bir mekânda nikâh masasına oturan Ergen, tören için “İkimiz de Başak burcuyuz. Başak, bereket demektir. El buketimiz de başak ve lavantadan oluşuyordu. Her şey o kadar sadeydi ki” dedi. 

Büşra BOZOK AYTEK 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:25

İLGİLİ HABERLER