Yaşam
  • 15.2.2016 11:16

Günün magazin turu

Casus yazılımla sosyeteyi dinledi

KAYITLAR YALIDA İDDİASI

Mehmet Can isimli kişi, savcılığa başvurarak Feryal Gülman'ın sosyete dünyasından birçok ünlü ismi, casus yazılım programıyla dinlediğini iddia etti. Aynı kişi, dinleme kayıtlarının ise Gülman'ın Bebek'teki yalısında gizlendiğini söyleyerek suç duyurusunda bulundu. Savcılık hemen harekete geçti.

GÜLMAN ŞOKE OLDU

Savcılık, bu şaşırtıcı iddialar üzerine soruşturma başlattı. İfadesine başvurulan Gülman, şoke olduğunu belirterek suçlamaları kesin bir dille reddetti. Tekrar şikayetçinin ifadesine başvuran savcılık, suçlamayı soyut buldu ve yeterli delil olmadığı için dosyayı takipsizlikle sonuçlandırdı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

Aydemir Akbaş harem kuracak

'Kolpaçino 3. Devre' filmi, 11 Mart'ta sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin fenomen karakterlerinden biri olan 'Sabri'yi canlandıran Aydemir Akbaş da bu filmle hayranlarını güldürmeye hazırlanıyor. Akbaş, filmin bir sahnesinde senaryo gereği dört yabancı uyruklu kız arkadaşıyla parti veridi. Eğlencenin dakikalarca sürdüğü ve dansların edildiği bölüm, Akbaş'ın başına gelen büyük bir sürprizle sona eriyor. Flimin başrol oyuncusu Şafak Sezer'in yönettiği ve senaryosunu yazdığı 'Kolpaçino 3. Devre'de; 'mafya babası' rolüyle Erkan Petekkaya, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Tuğba Melis Türk, Mustafa Mert Koç, Çağrı Ergin, Ali Yerlikaya ve Vahdet Çelik gibi oyuncular da yer alıyor.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

14 Şubat'ı şarkılarla kutladılar

Candan Erçetin'den sanat müziği ziyafeti
Candan Erçetin, cumartesi akşamı Günay Restaurant'da sahneye çıktı. Gece boyunca hem Fransızca, hem Türkçe parçalar seslendiren şarkıcı, sanat müziği eserleriyle de alkış aldı. Ünlü şarkıcı, dinleyicilerin 14 Şubat'ını kutladı.

'Türkiye'de beni çarpacak kadar yakışıklı erkek yok!
Bülent Ersoy, cumartesi akşamı Kalamış Paysage Restaurant'da sahneye çıktı. Bir gece öncesinden herkesin Sevgililer Günü'nü kutlayan Diva, gazetecilere "Evlilik defterini kapattım. Evleneceğim adam beni öyle bir çarpacak ki... Evlenirim ama şu an için Türkiye'de beni çarpacak kadar yakışıklı erkek yok" dedi. 
Gökhan GÖKDUMAN

'Aşkta gurur olmaz!'
Fantezi müziğin sevilen ismi Hakan Altun, cumartesi akşamı Ataköy Marina'da bulunan Nossa Costa'daydı. Konuklarıyla sohbet eden sanatçı "Aşkta gurur olmaz" diyerek konuklarına bol bol sosyal mesaj verdi.

Hem göze hem kulağa hitap etti
Pop müziğin ünlü isimlerinden Aşkın Nur Yengi, cuma akşamı Günay Restaurant'da siyah kıyafetiyle gözlere, şarkılarıyla da kulaklara hitap etti.

'Hira'dan sonra pabucum dama atıldı'
Etiler'de bulunan Sahne İstanbul'da cumartesi akşamı ünlü popçu Demet Akalın, sevenleriyle buluştu. Geceye hareketli parçalarla başlayan Akalın, sevilen şarkılarını seslendirdi. Programının sonuna doğru sahneye getirilen yüzlerce beyaz gülü gören ünlü şarkıcı, eşine teşekkür etti. Konukların Sevgililer Günü'nü de kutlayan Akalın, "Kızlar evlenin ama çocuk yapmayın! Hira'dan sonra papucum dama atıldı" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

Türk korku filmi 'magi' dünyayı korkutacak

Yönetmen Hasan Karacadağ'ın, dünyaca ünlü Hollywood starları Michael Madsen, Stephen Baldwin ve Lucie Pohl'un de rol aldığı korku filmi 'Magi'nin posteri, sosyal medyada seyircinin beğenisine sunuldu. Kenan Ece, Brianne Davis ve Emine Meyrem'in de oynadığı, 29 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak olan 'Magi'nin 'Şeytanı kim doğurdu?' sloganlı posteri, korku sevenlerin dikkatini çekti. Son olarak 'Dabbe 5' filmiyle 840 bin gişe yaparak, tüm korku filmi rekorlarını kıran yönetmen Hasan Karacadağ; "Magi'nin Hollywood korku sektörüne yeni bir rakip olarak konuşulacağı günlere hazır olun" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

'Sevgi ve saygı içinde boşandık'

Keremcem, önceki gün bir alışveriş merkezinde hayranlarının sorularını cevapladı. Ünlü şarkıcı, "Sevgililer Günü'nde sevgilinize yaptığınız en büyük sürpriz neydi?" sorusuna, "Şarkı yapmıştım ama bana bir sürpriz yapıldıysa hatırlamıyorum. Çünkü sürprizleri çok sevmem" yanıtını verdi. 'O Hayat Benim' dizisindeki rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu'yla birlikte olan Keremcem, "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, daha yeni boşandığını söyleyerek şu cevabı verdi: "Evlilik, iki kişinin yaşayacağı en güzel şeylerden biri. Biz sevgi ve saygı içinde başladık ve bitirdik. Ancak evlilik düşünerek yapılacak bir şey değil, kalpten yapılacak bir şey." Verdiği yanıt üzerine hayranları hep bir ağızdan "Evlenmeni istemiyoruz" diye bağırınca Keremcem kahkahalara boğuldu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

Londra'da bir hafta durabildi!

Şevval Sam ile Metin Tekin'in oğlu Tarık Emir, henüz bir hafta önce eğitim gördüğü Londra'ya gitmesine rağmen önceki akşam İstanbul'da görüntülendi. Cihangir'deki Adana İl Sınırı adlı mekanda genç oyuncu Leyla Tanlar ile yemek yiyen Tarık Emir, mekan çıkışı gazetecilere "Leyla ile birinci sınıftan beri arkadaşız. Arkadaş pozu çekin!" dedi. İkili, geç saatlerde mekandan birlikte ayrıldı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016


'Temmuz'da düğüne bekleriz'

Oyuncu Burcu Biricik, önceki gece reklamcı sevgilisi Emre Yetkin ile bir gece kulübünden çıkarken görüntülendi. Dizi setinden çıkıp kulübe geldiğini söyleyen Biricik, "Kafa dağıtalım diye eğlenmeye çıktık" dedi. Evlilik hazırlığı yapan çift, gazetecilere "Temmuz'da sizi de düğünümüze bekleriz" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

'Hakkımdaki yanlış haberlere kızgınım'

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam Tarabya Kıyı Balık'ta yemek yedi. Yanına gelen hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Tatlıtuğ, bir ara dışarıya çıkıp gazetecilerle sohbet etti. Sevgilisi Başak Dizer ile düğününe annesinin katılmayacağı haberleriyle ilgili konuşan ünlü oyuncu, "Bazı spekülasyonlar yapılıyor. Ben size değil, yapılan yanlış haberlere kızgınım" dedi. Tatlıtuğ, üç saatlik yemek sonrası taksiye binerek mekandan ayrıldı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

1 milyon kavgası

'ONU BEN ŞÖHRET YAPTIM'

Elçin Sangu, daha önce Meryem Uzerli'yi reklamlarında oynatan şampuan markasıyla anlaştı. 1 milyon liraya imza atan yıldız, daha sözleşmenin mürekkebi kurumadan eski menajeri Başay Okay'la komisyon kavgasına tutuştu. Eski menajer, "Onu ben şöhret yaptım" diyerek pay istedi.

GERİLİM TIRMANIYOR

Dahası, Sangu'nun eski menajeri "Elçin'in üzerinde çok emeğim var. O müzisyen olacakken ben kendisini oyuncu yaptım" diyerek oyuncunun kazancından hak iddia etti. Bu kez devreye Sangu'nun yeni menajeri Gaye Sökmen girdi. Gerilim tırmanırken, tarafların mahkemeye gideceği öğrenildi.

ELÇİN MENAJERİNİN İŞİNE SON VERMİŞTİ

Elçin Sangu, hayranlarıyla sosyal medya üzerinde tartışan eski menajeriyle aralarında yaptıkları anlaşmayı fesh etmişti. Eski menajer ise duruma büyük tepki göstermişti.

500 BİN TL DAHA AZ

Daha önce reklamlarında oynattığı Meryem Uzerli'ye 1.5 milyon lira veren Elidor, Elçin Sangu'ya 1 milyon lira ödedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

Selena, Mila ve Jennifer'ın karışımı çıktı!

Amerika'da bir online buluşma sitesinin yaptığı ankette erkek kullanıcılar, 2016'nın ideal kadın tipini belirledi. Geçtiğimiz yıl aynı ankette; erkekler sarışın, mavi gözlü bir kadın tipini favori gösterirken, bu yıl tercihlerini koyu kumral saçlı, ela gözlü kadınlardan yana kullandılar. ABD'nin dört bir yanından oy kullanan erkekler, ideal kadında aradıkları özellikleri, ünlü yıldızlar üzerinden belirtti. Kumral kadınların favori gösterildiği ankette, Kim Kardashian'ın orta koyuluktaki cilt tonu, ideal ten rengi olarak belirlendi. Oylar sonucunda Selena Gomez'in ela rengi gözleri, Mila Kunis'in koyu kahverengi saçları; erkeklerin favorisi oldu. Kullanıcılar; aktris Jessica Biel'in atletik yapısını beğenirken, hayallerindeki ideal kadının Jennifer Lawrence gibi 1.75 cm boyunda olmasını istedi. ABD'de kadınların ortalama boyu ise 1.65 cm.

EMMA GİBİ DİPLOMALI OLSUN 
Araştırmada ayrıca; erkeklerin kadınlarda yalnızca güzelliğe değil, zekaya da önem verdikleri belirlendi. Kullanıcılar; ideal kadının, oyunculuk kariyerini sürdürürken, Brown Üniversitesi'nden mezun olan Emma Watson gibi akıllı olmasını istiyor.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

Pembe saçlı Hilary

Şarkıcı-oyuncu Hilary Duff, geçtiğimiz günlerde New York Moda Haftası'ndaki bir defilenin çıkışında görüntülendi. Dantelli şifon elbisesiyle New York soğuğuna meydan okuyan Duff'ın saçlarını pembeye boyattığı görüldü.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016


Pencereden selamladı

Son albümüyle rekor kıran İngiliz şarkıcı Adele, önceki akşam Los Angeles'taki Wiltern Theatre'daydı. Adele içeride olduğu sırada, binanın bulunduğu cadde hayranları tarafından sarıldı. İkinci kattaki bir pencereyi açıp hayranlarına el sallayan ünlü şarkıcı, sempatik tavırlar sergiledi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

David Bowie dövmesi yaptırdı

Lady Gaga, kısa süre önce hayatını kaybeden efsanevi şarkıcı David Bowie'nin portresini dövme yaptırdı. Önceki gün Hollywood'da ünlülerin dövmecisi Mark Mahony'ye giden Gaga, Bowie'nin yüzünü vücuduna kazıttı. Dövmeyi koluna yaptırdığı tahmin edilen Lady Gaga, dövme stüdyosundan geç saatlerde ayrıldı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

Romantik alışveriş

'Creed' filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday olan Sylvester Stallone, önceki gün Los Angeles'ta görüntülendi. Bir alışveriş merkezine giden ünlü aktör, Sevgililer Günü için kalpli objeler ve çikolatalar aldı. Stallone'nin alışveriş turu, çevresini saran hayranları tarafından sık sık kesintiye uğradı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 15 Şubat 2016

Beni linç edenleri İsmet İnönü tebrik etti

İlham Gencer, Türkiye'nin en önemli caz ve pop müzik temsilcilerinin başında geliyor. Türkçe sözlü pop müziğini de başlatan 90 yaşındaki cazcı; yıllar boyunca siyasetle de yakından ilgilendi. Alpaslan Türkeş'in danışmanlığını da yapan İlham Gencer, 1966'da Taksim'de kendisini linç eden kişileri tebrik eden İsmet İnönü'nün o dönem hata ettiğini ve CHP'nin kendisinden özür dilemesi gerektiğini söylüyor. İlham Gencer yaşadığı linç olayını, CHP'nin neden kendisinden özür dilemesi gerektiğini ve vasiyetini, kendisi gibi çınarlık Pera Palas Hotel'de Günaydın'a anlattı.

Geçtiğimiz günlerde Cem Karaca'yı anma gecesinde sahneye çıktınız ve Murat Hazinedar'a bir dosya verdiniz... Daha sonra CHP'nin sizden özür dilemesini istediniz. CHP sizden neden özür dilemeli? 
1966'da Şişli'deki Çatı kulübünün sahibiydim. Faturaları ödemek için Şişhane'ye giderken bir grup genç slogan atıp açıklama yapıyor. Bir ses duydum; "Hükümet, kırmızı ceket giyen caz sanatçıları komünist olarak ilan ediyor" diyorlardı. Bunu duyunca cazcı olduğum için üstüme alındım. Gittim oraya elime aldım mikrofonu "Yok öyle bir şey" dedim. Coşkun Arıcı hemen öne atılarak ilk yumruğu attı ve sonra sayamadığım kişi tarafından linç edildim.

Neden kırmızı ceket giyenlere öyle deniyordu? 
O dönem şarkı yarışmaları vardı. Mavi Işıklar diye bir grup vardı. Zayıf oldukları için polise "Kırmızı ceket giyen grup komünisttir" diye şikayet ettiler. O grup ya Moğollar'dı ya da başka bir grup; polis alıp götürdü bunları, tabii birinci olamadılar. Kırmızı ceket olayı buralarda başladı.

PSİKOLOJİM BOZULDU

İsmet İnönü niçin tebrik ediyor sizi linç edenleri? 
İsmet İnönü bu gençleri genel olarak o dönemde yapmış oldukları eylemlerden dolayı federasyonlarına gidip tebrik ediyor. Coşkun Arıcı'nın elini sıktığı fotoğrafı görünce ben Bedii Faik'e "İsmet İnönü beni linç eden insanları nasıl olur da tebrik eder?" dedim ve fotoğrafları verdim. O da gazetesinde bir eleştiri yazısı yazdı.

İsmet İnönü'ye ulaşamadınız mı o dönem? 
Bu olaydan sonra psikolojim bozuldu, eşim hastalandı. Derken 1978'de eşimi hastaneye götürmek için oğlumla birlikte gemi ile İstanbul'a gidiyoruz. Üzerimde bozkurt kemeri var diye solcular beni polise şikayet ettiler. Gemi Heybeliada'ya yaklaştığında polisler beni götürmeye çalıştı. Ben de direndim ve eşimle çocuğumun gözü önünde boyunduruk takarak beni karakola götürdüler. O dönem iki tip polis vardı: Pol-Bir ve Pol-Der. Pol-Bir solcu olduğu için beni onlar aldı. Karakolda iz kalmasın diye çuvalla dört saat sırtıma vurarak işkence ettiler. Heybeliada'dan 10 gün rapor alıp ertesi gün Sultanahmet'te mahkemede serbest kaldım. Başımdan bela eksik olmadığı için bir türlü CHP'ye gidemedim.

VASİYETİM!

Geçtiğimiz günlerde CHP'ye ulaştınız galiba? 
1980'lerde denedim ulaşamadım, 2000'li yılların başında Gürsel Tekin il başkanıyken dosyayı verdim. 2013 yılında Bostancı'da bir toplantıda yine Gürsel Tekin'e dosyayı verdim ama Sayın Kılıçdaroğlu'na vermiyor. Üç kere Ankara'ya genel merkeze gönderdim. Son olarak da geçtiğimiz günlerde Murat Hazinedar'a verdim. Ben; Ajda Pekkan, Emel Sayın, Barış Manço gibi isimleri yetiştiren bir adamım. Ne sağ, ne de sol ile uğraşırım. Bütün siyasetçilerin sağcı-solcu olaylarını engellemeleri lazım yoksa olay iç savaşa kadar gider. Atatürk bir parti kurdu ama ülkeyi de kurmuştu. Onun partisindeki altı ok milliyetçiliği temsil eder; ulusalcılığı değil. Ulusalcılık diye bir sözcük Türkçe'de de yoktur.

Bundan sonra CHP'den ne bekliyorsunuz? 
Ben herkes ile helalleşmek istiyorum. CHP de benden özür dilesin, helalleşelim. Vasiyetimdir bu benim.

PARAYLA HİÇ İŞİM OLMADI

Hâlâ sahnelerdesiniz, neler yapıyorsunuz? 
Her gün Pera Palas Hotel'de, cumartesi akşamları da Corinne Hotel'de sahneye çıkıyorum.

Niye bu yaşta çalışıyorsunuz? Paraya mı ihtiyacınız var? 
Parayla hiç işim olmadı. Evim kirada, emekli maaşım var. Hatta evim yokuşta bir yerde, araba çıkmıyor. Evden düşe kalka sahneye gidiyorum.

EVREN PAŞA BENİ ASTIRACAKTI

Siz önemli bir sanatçısınız, kimse sizi korumadı mı? 
Bir dönem Emirgan'da sahne almaya başladım. Sadece milliyetçi olduğum için ilk gün ismimin yazıldığı tabelayı taradılar. Bir gün yine 300 kişi beni dinliyor; bir anda kıyamet kopuyor, dışarıda benim arabam yanıyor. Molotof kokteyli atılıyor ve bomba yerleştiriliyor. Beni dinleyen bir kesim de çıkıp suyla arabayı söndürmeye çalışıyor. Bomba düzeneği çalışmıyor ve patlamıyor. Eğer patlasa orada bir kıyım olacak. Bu olay benim yüzümden olduğu için Evren Paşa beni astıracaktı.

Ajda ve Emel arayıp sormadı

Siz linç edilirken, işkence görürken yetiştirdiğiniz bu sanatçılar ya da sanatçı dostlarınız hiç mi yanınızda olmadı? 
Ne Ajda (Pekkan), ne Emel (Sayın); hiçbiri bir özür telefonu bile açmadı. Olmazlar da zaten, bana o dönemde "Böyle şeylerle uğraşma, ne işin var?" diyorlardı. Onları ben yetiştirdim ama zor günlerde hal hatır sormazlar hiç. Bunların hepsini keşfettim ama bir dünya çile çektim, ne günahım vardı.

 

Günün en çok okunan 20 magazin haberi (14.02.2016)

Seçkin Piriler: Artık bitti

Seçkin Piriler ile geçtiğimiz yılın sonlarında Kıvılcım Ural'la dudak dudağa görüntülenen eşi Kaan Tangöze arasındaki ipler tamamen koptu.

Seçkin Piriler kararını verdi

Boşanma konusunda kararsızlık yaşayan Piriler, ünlü müzisyenin geçen hafta bir kez daha Ural'la objektife yakalanmasının ardından son kararını verdi.

Geçtiğimiz hafta verdiği röportajında "10 yıl boyunca büyük bir aşk yaşadık. O da ben de avukata gidemiyoruz, ne olacağımız belli değil. Her gün fikir değiştiriyorum" diyen Piriler, son yakalanma vakasının ardından boşanma konusundaki kararsızlığın ortadan kalktığını ve en kısa zamanda işlemleri başlatacağını yakın dostlarıyla paylaşıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER