Yaşam
  • 9.11.2017 00:13

Hacı sabancı sevgilisinin telefonundaki bu mesajı görünce

Hacı Sabancı'nın Özge Ulusoy'un telefonunda görüp ilişkiyi bitirdiği çirkin mesajlar ortaya çıktı. İddiaya göre ünlü model, annesine 'Benimle madem evlenmeyecek ondan ne koparsam kar' diye yazdı!

Ünlü manken Özge Ulusoy'dan 7 ay önce ayrılan Hacı Sabancı'nın önceki gün yaptığı itiraf herkesi şoke etti.Takvim'in haberine göre; Nisan ayında Londra'da tatildeyken 4 yıllık sevgilisinin telefonunda annesi Arzu Sabancı hakkındaki küfürlü ve hakaret içeren mesajları yakalayan işadamı, aşkı bitirdi. Herkes, Ulusoy'u otel odasında bırakıp giden ve ünlü manken için "Kalitesiz sıfatı, o kız için iltifat kalır" diyen Sabancı'nın telefonda ne gördüğünü merak etti.

Yaşadığı hayal kırıklığını yakın bir dostuyla paylaşan genç işadamı, iddiaya göre Özge Ulusoy'un mesajında annesi Arzu Sabancı hakkında 'O karı' diye çok çirkin bir ifade kullandığını gördü.Mesajı açar açmaz beyninden vurulmuşa dönen Sabancı, iddiaya göre ünlü mankenin annesi Armağan Ulusoy'a yazdığı şu sözlere şahit oldu:

'KARI' İFADESİ Mİ KULLANDI?

"Başımda bu karı oldukça evlenemeyiz. Ben sanki onun düşmanıyım. Artık Hacı'dan ne kopartırsam iyi.

Londra'da bile rahat vermedi anası!" Sabancı, hemen Ulusoy'a mesajı gösterip hesap sordu. Tek kelime edemeden gözyaşlarına boğulan mankene "Beni sevdiğini sanmıştım; ama yanılmışım" diyen işadamı, Ulusoy'u odada bırakıp soluğu ABD'deki arkadaşlarının yanında aldı.

HER ZAMAN ARKANDAYIM

Oğullarının ilişkilerine karışmak yerine birlikte oldukları kadınları baş tacı ettiğini söyleyen Arzu Sabancı, yaşanan bu çirkin olayın ardından Hacı'ya 'Senin her zaman arkandayım' dedi.

Kendisini istemediği öne sürülen Arzu Sabancı için küfürlü konuşan Ulusoy, iddialar için "Biten bir aşkın ardından söyleyecek bir şey yok" dedi.

Güncellenme Tarihi : 9.11.2017 00:31

İLGİLİ HABERLER