Yaşam
  • 14.8.2017 13:47

Hadise: 'Estetiğe karşı değilim ama...’

Gökhan GÖKDUMAN

Hadise, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki ablası Hülya Açıkgöz'ün sahibi olduğu LaPlaj'da sevenleriyle bir araya geldi. Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hadise, geçtiğimiz günlerde kaşlarına yaptırdığı estetik müdahele ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Çok güldüm haberlere. Kaşıma dövme yapılmadı. Kaşta dövme sevmiyorum, yakışanlar var ama ben tercih etmiyorum. Kaşlarım çok inceydi ve daha dolgun bir kaş istedim. Benim uyguladığım yöntem şu: Kıl köklerine vitamin enjekte ediliyor ve bu yapılırken bir tonlama uygulandığı için ilk günler koyu renk duruyor."

Estetik operasyonlara yaklaşımı sorulan Hadise, "Şu anda yüzümde bir şey yok ama zamanı gelince yapabilirim. Kesinlikle estetiğe karşı değilim. Yaptıranları destekliyorum" dedi.

'YILDIZ'I SEVİYORUM'

Hadise, 'O Ses Türkiye' jürisine Yıldız Tilbe'nin katılmasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:"Daha önce hiç Yıldız Tilbe ile jüri koltuğunda oturmadım ama onu çok seviyorum ve ne kadar iyi kalpli bir insan olduğunu biliyorum."

Kıyafetiyle de beğeni toplayan Hadise, "Normalde bu tarz kıyafetleri konserlerimde giyemiyorum, plaj konserlerim sayesinde giyebiliyorum. Bu kıyafetle de prenses gibi hissediyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 14.8.2017 13:50

İLGİLİ HABERLER