Yaşam
  • 28.5.2016 13:06

Hollywood yıldızı Johnny Depp karısını fena dövdü

Hollywood'un demirbaş isimlerinden Johnny Depp ile genç eşi Amber Heard evliliklerinde yolun sonuna geldi. Dedikodu sitesi TMZ'de yer alan habere göre Heard boşanma davası açtı.

Evliliklerinin 15. ayında 52 yaşındaki aktörden boşanmak için dava açan genç yıldızın hareketi tepki çekti zira davanın açılmasından 3 gün önce Depp'in fazlasıyla bağlı olduğu annesi vefat etmişti. 400 milyon dolarlık serveti ve Bahamalar’da özel bir ada sahibi olan 52 yaşındaki Johnny Depp'ten nafaka da talep eden Heard'e yanıt Depp'in avukatından geldi. Depp cephesi nafaka isteğine itiraz yoluna gidecek.

The Rum Diary setinde tanışıp aşık olan çift, aynı zamanda Depp'in 2 çocuğunun annesi olan Vanessa Paradis'ten ayrılması ile ilişkilerine başlamışlardı. Ayrılığın ardından çok sevdikleri köpekleri Pistol ve Boo'nun ne olacağı belirsizliğini koruyor. 

BOŞANMA KAVGASI ÇIKTI

Magazin basını bu boşanmayı konuşurken ortaya başka bir skandal çıktı. Karısıyla mal paylaşımı konusunda tartışan Depp'in Amber Heard'ın yüzüne ve gözüne İphone telefonuyla vurduğu belirlendi.
Yüzündeki çürüklerle ortaya çıkan Amber Heard, savcılığa giderek kocasına evine yaklaşmama cezası verilmesini istedi. Gerekçe olarak da Depp'ten fiziksel şiddet gördüğünü açıkladı.
Kaliforniya mahkemesi Johnny Depp'e 30 yaşındaki karısına 100 km'den daha yakına gelmeme cezası verdi.Amber Heard bir mahkeme celbi içi istismar ayrı yaşadığı kocasını Johnny Depp suçlayarak sonra geçici bir yasaklama emri verildi. O da ailesinin evinde yaşama hakkı verilmiş, ancak çiftin köpeklerin birinin velayet için onun teklif başarısız oldu. 

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 28.5.2016 11:04

İLGİLİ HABERLER