Yaşam
  • 4.11.2017 15:42

Hülya Avşar'n kızıyla taksici arasında 30 dakika kovalamaca

TAKSİCİYE ÇARPTTI

Zehra Çilingiroğlu, kırmızı ışıkta çarptığı taksiciden kaçmaya çalıştı. Çilingiroğlu'nun, yarım saat kovalamaca yaşadığı taksici, otomobilini önüne kırınca durmak zorunda kaldı.

ORTAKÖY'DE KAZA YAPTI

Milliyet'in haberine göre; Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun 19 yaşındaki kızları Zehra Çilingiroğlu, önceki akşam Ortaköy'de kırmızı ışıkta duran bir taksiye çarptı.

"AMCA İLERİ GİDELİM"

Gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark edince taksiciye, "Amca ileri gidelim, beni çekiyorlar. Uygun bir yerde konuşuruz" dedi.

TAKSİCİYİ ATLATMAYA ÇALIŞTI

Ardından aracına binen Çilingiroğlu ve taksici arasında sıkı bir kovalamaca başladı. Ortaköy'den Kuruçeşme'ye doğru son sürat giden Çilingiroğlu, taksiciyi atlatmaya çalıştı.

30 DAKİKA KOVALAMACA

Etiler, Akaretler ve Ulus'ta 30 dakika Çilingiroğlu'nu kovalayan taksici, kullandığı aracı önüne kırınca Çilingiroğlu durmak zorunda kaldı.

"NEDEN KAÇIYORSUN?

Otomobilinin içinden çıkıp Çilingiroğlu'nun üzerine yürüyen şoför, "Neden kaçıyorsun? Paramı vereceksin" diyerek sert çıktı.

"BENİ TAKİP ET PARANI ALACAKSIN"

Patlayan flaşları gören Çilingiroğlu, "Beni takip et paranı alacaksın" diyerek Maslak'taki özel güvenlikli bir siteye girdi. Siteden çıkan taksici, "Hakkımı aldım" diyerek uzaklaştı.

Güncellenme Tarihi : 4.11.2017 15:51

İLGİLİ HABERLER