Yaşam
  • 18.9.2014 00:07

Lady Gaga düşe kalka gitti

Dün akşam İTÜ Stadyumu'nda konser veren Lady Gaga İstanbul'dan ayrıldı. Amerikalı şarkıcı, Atatürk Havalimanı'nda özel uçağına binerken adeta yürek hoplattı.

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Lady Gaga, dün akşam İstanbul’da verdiği konserin ardından bugün saat 16.30 sıralarında İstanbul’da kaldığı otelden ayrıldı.

RÜZGARIN AZİZLİĞİNE UĞRADI

Yıldız şarkıcının çok cüretkar bir kıyafetle havaalanına gelmesi herkesin dikkatini çekti. Lady Gaga'nın şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadığı da görüldü.

TÜRK TASARIMCIYA TEŞEKKÜR ETTİ

Sosyal medya hesabından otel çıkışı çekilen fotoğrafını paylaşan Lady Gaga, elbisesini tasarlayan Türk tasarımcı Zeynep Tosun'a teşekkür etti.

HAYRANLARINA İMZA DAĞITTI

Lady Gaga, otelden köpeğiyle birlikte çıkarken, kendisini bekleyen bir grup hayranının yanına giderek kısa bir süre sohbet etti. Hayranlarıyla fotoğraf çektiren sanatçı, imza da verdi.

AZ DAHA DÜŞÜYORDU

Havaalanında yüksek topuklularıyla arabadan ineden Lady Gaga, kaldırıma takılarak tökezledi. Sanatçıya korumaları yardım etti.

VALİZLERİ KAMYONETLE GÖNDERİLDİ

Lady Gaga, daha sonra kendisine tahsis edilen özel minibüsle otelden ayrıldı. Bu arada, Lady Gaga’nın ekibine ait 100’ün üzerinde valiz, saatler öncesinden kamyonete yüklenerek Atatürk havalimanı’na gönderildi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:45

İLGİLİ HABERLER