Yaşam
  • 5.3.2015 13:01

Lara Stone David Walliams'dan ayrıldı

Supermodel Lara Stone ile 2010 yılında evlenen ünlü İngilmiz komedyen David Walliams, mutlu bir evliliği olduğunu söyledi. Karısnın bir reklam çekimi için pop şarkıcısı Justin Bieber ile açık saçık resimler çektirmesinin kendisini rahatsız etmediğini belirten Walliams, "Eşimin çırılçıplak fotoğraflarını gördüm, bir rahatsızlığım olmadı" dedi.
Calvin Klein'in reklam kampanyasında tamamen cinsellik üzerine kurulu görüntüler veren Supermodel Lara Stone ile Justin Bieber'in açık fotoğrafları şimdiden cadde ve sokaklara asılmaya başlandı.
Bütün bunlar yetmez gibi karısının Justin Bieber'e hayran olduğunu duyurmasıyla birlikte gözler doğal olarak kadının kocasına çevrilmişti..
Hamle karısından geldi
Ocak ayında Justin Bieber ile birlikte kamera karşısına geçtiği CK reklamları ile gündeme gelen ünlü Hollandalı model Lara Stone, 5 yıldır evli olduğu İngiliz komedyen David Williams’dan ayrıldığını açıkladı. 
Sun gazetesi ise çiftin ayrılık kararı almasında Williams’ın sürekli ekranda kadın kıyafetleri giyip eşcinsel taklidi yapmasının yer aldığını iddia etti. 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:46

İLGİLİ HABERLER