Yaşam
  • 2.7.2016 00:16

Milli voleybolcu kocasına dönen lezbiyen sevgilisini kaçırdı

Kız arkadaşını kaçırdı

lefkoşa'da yaşayan eski milli hentbolcü Meliz Özatlı (34), 3 yıldır birlikte yaşadığı evli ve çocuklu kadın sevgilisi Z.B’nin (37) ailesine dönmesi üzerine onu kaçırarak bir eve kapattı. Meliz Özatlı, kocası ve çocuğunu bırakmazsa, sevişme fotoğraflarını internetten yayınlamakla tehdit etti.

Milliyet'te yer alan habere göre, Kıbrıs'ta lezbiyen çift kavgası, hafta başında yaşandı. KKTC eski milli hentbol takımı oyuncularından Meliz Özatlı, 3 yıldır birlikte yaşadığı kadın sevgilisi Z. B ile kavga etti. Z. B, kavga sonrası kocası ve çocuğuna döndü.

"Çıplak fotoğrafların var"

Önceki gün, konuşmak üzere çağırdığı sevgilisi Z. B’yi darp eden ve Mağusa’da kiraladığı eve kapatan Meliz Özatlı, geri dönmesini aksi takdirde sevişme fotoğraflarını internetten yaymakla tehdit etti. Z. B’nin ailesinin polise başvurduğunu öğrenen Meliz Özatlı, Z.B.'yi tehdit ederek “Kendi isteğimle geldim” diye ifade vermesini de istedi.

Poliste 2 gün tutuklu

Gazimağusa polisine teslim olan Meliz Özaltı, dün Lefkoşa’ya getirilerek mahkemeye çıkartıldı. Mahkeme yargıcı Musa Avcıoğlu, kaçırma, darp ve tehditle suçlanan Meliz’in yeniden mahkemeye çıkana kadar poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

GÖRÜNTÜ TEHDİDİ

Z.B.’nin ailesinin polise başvurduğunu öğrenen ve sevişme fotoğraflarını internetten yaymakla tehdit eden Özatlı, sevgilisinden “Kendi isteğimle geldim” diye ifade vermesini istedikten sonra polise teslim oldu.
Önceki gün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan Özatlı hakkında kaçırma, darp ve tehditten dava açıldı.

İŞTE O SAPKIN AŞKIN TARAFLARI

 

Güncellenme Tarihi : 2.7.2016 00:44

İLGİLİ HABERLER