Yaşam
  • 11.9.2017 17:05

Murat Başoğlu eşi Hande Bermek'ten boşandı

Öz yeğeniyle ilişki yaşadığı ortaya çıkan Murat Başoğlu ile 14 yıllık eşi Hande Bermek anlaşmalı olarak boşandı. Dava bugün Kuşadası'nda görüldü.

Murat Başoğlu’nun yeğeni Burcu Başoğlu’yla teknede öpüşürken görüntülenmesinin ardından gözler ünlü sunucunun 14 yıllık eşi Hande Bermek’e çevrilmiş, Bermek “Bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum” açıklamasını yapmıştı. Bu sözler ve olayın ardından çiftin Bodrum’daki yazlıklarında birlikte kalması, boşanmayacakları şeklinde yorumlandı. Ancak çift bugün boşandı.

Kuşadası Adliyesi'nde görülen davada boşanma protokolü gereği çiftin ortak aldıkları bir ev ve araba, Hande Bermek'in oldu. Oğullarının velayeti de annede kaldı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan hakkında soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, Kuşadası Adliyesi'nde, mal paylaşım protokolü imzalayıp, anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Murat Başoğlu ile Hande Bermek boşandı

DHA'nın haberine göre; Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek Başoğlu ile anlaşmalı bir şekilde boşandı. Kuşadası Adliyesi'nde, bugün aynı araçla gelen Murat Başoğlu ve eşi Hande Bermek Başoğlu çiftine, avukat Aslı Hatemi eşlik etti. Çifti, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, boşanma işlemlerini takip eden Avukat Birgül Öner karşıladı.

Murat Başoğlu ile Hande Bermek boşandı

Tanınmamak için başına şapka takan ve sakal bıraktığı gözlenen Murat Başoğlu ile Hande Bermek Başoğlu'nun rahat tavırları ve birbirleriyle şakalaşmaları dikkat çekti. Başoğlu çifti, Kuşadası 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde saat 14.00'te hakim karşısına çıktı.

Murat Başoğlu ile Hande Bermek boşandı

Güncellenme Tarihi : 11.9.2017 16:10

İLGİLİ HABERLER