Yaşam
  • 20.9.2014 23:58

Müslüman kadının bu pislik programda ne işi var

İspanya'daki BBG evinde Müslüman Şeyma

İspanya'da bu yıl 15'incisi düzenlenen BBG (Biri Bizi Gözetliyor) Reality Show yarışmasına ilk kez başörtülü bir İspanyolun katılması ülkede tartışma başlattı.İspanya'da bu yıl 15'incisi düzenlenen Biri Bizi Gözetliyor yarışmasına katılan 18 yaşındaki başörtülü yarışmacı tüm dikkatleri üzerine topladı. Şeyma (Shaima) adlı kızın yaptığı her hareket olay oldu.

İspanya'daki BBG evinde Müslüman Şeyma

10 erkek 8 kız yarışmacının katıldığı programda başörtülü Müslüman kız ile diğer yarışmacılar arasında yaşanan olaylar iki toplum arasındaki kültürel farklılığı tüm çıplaklığı ile ortaya koydu.

İspanya'daki BBG evinde Müslüman Şeyma İZLE

BORNOZLA NAMAZ, HAŞEMAYLA JAKUZİ

Genç yarışmacının yarışmadaki her adımı izleyenler tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Yarışma evinde bornozuyla namaz kılan Şeyma, diğer kadın yarışmacılarla beraber jakuziye girdi.

BU YARIŞMADA NE İŞİ VAR

Yarışmacılar arasındaki cinsel yakınlaşmalarla anılan yarışmaya katılan Şeyma için İspanya'daki Müslümanlar da "Şeyma'nın bu tür programda ne işi var" diye eleştiriler getirmeye başladı.

AİLESİ DE DURUMA TEPKİLİ

Eleştirilerin yoğunlaşması üzerine bir açıklama yapmak zorunda kalan Şeyma'nın kardeşi "Bana kız kardeşimden bahsetmeyin, o yoldan çıktı, BBG gibi bir pislik programı seçme kararı tamamen kendisine aittir" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:40

İLGİLİ HABERLER