Yaşam
  • 19.12.2014 15:46

Putin aşkını ilan etti

Rusya devlet başkanı Vladimir Putin'den aşk itirafı. Putin son yıllarda birini çok sevdiğini ve o kişinin de aşkına karşılık verdiğini açıkladı.

Rusya son günlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılarla dünya manşetlerinden düşmüyor. Ülkenin para birimi ruble dolar karşısında rekor seviyelere çıkıyor. Dün 11. Yıllık olağan basın toplantısını gerçekleşten Vladimir Putin’in ana gündem maddesi haliyle ülkesindeki ekonomik zorluklardı. 3 saat 20 dakika süren toplantıda ara ara gevşeyen Putin kendi özel hayatından da bahsetti. 2013 yılının haziran ayında 30 yıllık eşi Lyudmila Putin’den boşanan Rusya devlet başkanı bir arkadaşıyla arasında geçen ‘aşk’ diyaloğunu şöyle anlattı:

Putin'in yeni aşkı 25'lik jimnastikçi

Rusya şokta... Devlet Başkanı Putin’in jimnastikçi Alina Kabaeva ile aşk yaşadığı haberi, ortalığı karıştırdı. Moskovskij Korrespondent’in haberine göre nikah 15 Haziran’da

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy gibi kendisine genç bir sevgili buldu. 25 yaşındaki olimpiyat şampiyonu güzel jimnastikçi Özbek asıllı Alina Kabaeva ile birlikte olduğu iddia edilen 56 yaşındaki Putin, 11 yıllık karısı Ludmilla Putin’den (50) geçen şubat ayında boşanmış. Moskovskij Korrespondent gazetesinin iddiasına göre, Sarkozy sendromuna yakalanan ve kendisinden çok küçük bir kadınla birlikte olan Putin, daha önce Alina’yı Kremlin’de diğer başarılı sporcularla birlikte ağırlamıştı. Sarkozy de genç sevgilisi, şarkıcı ve eski model Carla Bruni ile tüm eleştirilere rağmen evlenmişti. Eski bir KGB ajanı olan 56 yaşındaki Putin, iddialara göre, 15 Haziran’da Alina ile evlenmeyi planlıyor. Rus gazetesine bu şok iddiayı veren ise Putin’in yakın dostlarından biri.

KIZINDAN SADECE 2 YAŞ BÜYÜK
Alman Spiegel dergisi, 15 Haziran’da düğün töreninin yapılacağı mekan Karnaval Stil’in sahipleri ile görüştü. Putin’in evleneceğini internet sitelerinden öğrendiğini iddia eden mekan sahipleri “Böyle bir törene ev sahipliği yapmak biçim için onur kaynağıdır. Ancak bu haber bana çok fazla ciddi gelmedi” diye konuştu.

Jimnastikçi 2000’deki olimpiyat oyunlarında tüm bronz madalyaları almış, 2004’te ise Atina’daki olimpiyatlarda altın madalya kazanmıştı. Putin ve Alina’nın 8 yıl önce tanıştıkları söyleniyor. Rusya’nın en güzel kadınları arasında gösterilen Alina, 2007 yılında Rusya Parlamentosu Duma’ya vekil olarak seçilmiş. Profesyonel bir futbolcu olan Alina’nın babası ise bir röportajında kızının bir gün devlet başkanı eşi olacağını söylemişti. Putin’in ilk evliliğinden 23 yaşında Mariya ve 21 yaşında Katerina isimli iki kızı bulunuyor.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:31

İLGİLİ HABERLER