Yaşam
  • 16.8.2017 15:19

Sibel Can'n balkonda bikinili hali tezgah çıktı

Sibel “Yakalan..(!) mış!..”

Sabah Gazetesi'nin usta yazarı Hıncal Uluç, Doğan medyasının maskesini indiren detayı yakaladı.

Sibel “Yakalan..(!) mış!..”

Doğan medyası, yine bayatlamış numaralarıyla yeni dizisinin reklamını yapmak için kolları sıvadı. Sibel Can'ı bir otel odasında görüntüleyen Hürriyet gazetesi haberi "Sibel Can yıllar sonra ilk kez bikinili" başlığıyla okuyucularına duyurdu. Bununla yetinilmedi topa bizzat Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök de girdi. Özkök dün ve bugün yazdığı Sibel Can yazılarıyla okuru şaşırtan abartılı yorumlara yer verdi. Ama mesele kısa sürede anlaşıldı.

Sabah Gazetesi'nin yazarı Hıncal Uluç, tamamen kurgu olduğu açıkça belli olan bu haberin perde arkasını özetlediği yazısında, Sibel Can'ın Kurban Bayramı sonrası Kanal D'nin yeni dizisi 'Sevda'nın Bahçesi' çekimlerine başlayacağını açıkladı. Doğan medyası, her dönemde olduğu gibi kamuoyunun ilgisini çekmek, yeni ürünlerinin tanıtımını yapmak için öncesinden kurguladığı bu tiyatroyu sergiledi.

Hıncal Uluç, Hürriyet'in operasyonunu şöyle deşifre etti:

"Hürriyet Kelebek ekinde sürmanşet, iki enfes fotoğrafla.. Sibel Can yıllar sonra ilk kez bikini ile yakalanmış.. Çeşme'de kaldığı otel odasında pencere önünde telefonla konuşurken.. Ayşem de, dün sabah bizdeki köşesinde o 'Yakalanma' olayının altını çizmiş.. Nasıl saçlar yapılmış.. Nasıl ful makyaj.. Nasıl en güzel fotoğraf duruşları ile pozlar verilmiş, adeta..
Her şey iyi güzel de Ayşe, bir şeyi eksik bırakmışsın..
Sibel Can, bayram sonrası Kanal D'nin yeni dizisi 'Sevda'nın Bahçesi' çekimlerine başlıyor..
Hürriyet Doğan gurubunda.. Kanal D de Doğan gurubunda, ne tesadüf (!) değil mi?"

DÜPEDÜZ PRODÜKSİYON

Habertürk gazetesinde de Oray Eğin, Hürriyet'in okuru kandırmaya yönelik prodüksiyonunu gözler önüne serdi. Eğin, "Kısacası Sibel Can da yakalanmadı, Hürriyet'e poz verdi. Ama Kelebek eki düpedüz yalan haber yaparak 'yakalanmış gibi' yazdı. Hepimizin zekâsıyla alay etmeleri bir yana, bari oteli belirtmeselerdi... Dün gördüğüm en tuhaf mantıkla Cengiz Semercioğlu pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyordu. 'Diyelim ki yakalanmadı, ne olmuş yani' diyor... Fotoğraflarla ilgili bir detayı da Hıncal Uluç anlatıyor: 'Sibel Can bayramdan sonra Kanal D'de diziye başlıyor, Kanal D'yle Hürriyet de aynı grupta...' Çekimler Alaçatı'da başlamış demek ki."

.

.

 

Güncellenme Tarihi : 16.8.2017 15:21

İLGİLİ HABERLER